230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

FAIPA: Održana spektakularna revija frizura i makeup-a

Frizerska akademija FAIPA Trebinje obilježila je prvi rođendan ekstravagantnom revijom frizura i makeup-a DIVA NIGHT, sinoć prikazanom u hotelu SL Industry u Trebinju, kao i velikim rođendanskim party-em u restoranu Studenac.

171111 faipa

Mnogobrojni gosti iz Beograda, Trebinja i regiona okupili su se kako bi uživali u neobičnom spektaklu revije frizura uz fashion show, za koju su zaslužni Ceca Sekulić i polaznici akademije FAIPA. Svoju maštovitu viziju pokazali su vješti frizeri FAIPE koji su samo za ovu priliku izradili potpuno avangardne frizure, koje se nemaju priliku pokazati baš svaki dan.

Frizure i besprijekoran makeup, za koji su se pobrinule Faipine djevojke i makeup umjetnica Jovana Perotić, savršeno se nadovezao na kratke i duge kreacije iz najnovije kolekcije Jelene Riđešić. Za produkciju revije zaslužna je Cvijeta Sekulić, koja je koreografski osmislila reviju u kojoj je učestvovalo 6 modela.

Faipine djevojke su napravile pravi performans i nezaboravni hair and makeup fashion show kojeg će se svi još dugo sjećati. Ova maštovita produkcija dokazuje da je za uspjeh potrebna vizija, upornost i partnerstvo. Revija je održana uz svesrdnu pomoć ruske farmaceutske kuće Glavzdrav, kao i Studija Magique.

Specijalni gosti revije bili su frizeri eminentne beogradske Frizerske škole, koji nisu krili oduševljenje prikazanim. Svi pristuni složili su se kako im je bila čast i zadovoljstvo prisustvovati jednom ovakvom projektu. Mnogobrojna publika velikim je aplauzom na kraju nagradila kreativne i originalne učesnike revije i modele.

Po završetku programa svim učesnicima u znak zahvalnosti za učestvovanje na Reviji FAIPA je organizovala gala veče u restoranu Studenac uz najbolje hercegovačke delikatese, kao i poznate trebinjske tamburaše.