230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zvezda ugostila KK Leotar iz Trebinja

Mladi košarkaši KK Leotar iz Trebinja bili su specijalni gosti KK Crvena zvezda mts na utakmici sa Himkijem i odigrali utakmicu sa vršnjacima iz Zvezde koja je predstavljala uvertiru za evroligaški okršaj.

180118 kkczleotar

Delegacija KK Leotar iz Trebinja uputila se za Beograd na poziv kluba sa kojim ima uspešnu saradnju – Crvene zvezde mts. Dan uoči utakmice između crveno-belih košarkaša i Himkija, generacija 2004/2005 KK Leotar, imala je priliku da odigra utakmicu u dvorani Basket Siti protiv svojih vršnjaka iz Zvezde, ali to nije bilo sve.

Klinci iz Trebinja su u režiji Crvene zvezde napravili pravu malu turneju po Beogradu i sa ushićenjem pričali o narednom danu kada je većina njih po prvi put gledala uživo evroligašku utakmicu, a sigurno po prvi put pokazala košarkaško umeće u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

Naime, uvertiru za novi evroligaški spektakl u režiji Crvene zvezde mts i Himkija predstavljao je okršaj mladih košarkaša iz Leotara i vršnjaka iz redova crveno-belih. Velika očekivanja koja su mladi košarkaši Leotara imali, bila su prevaziđena. Revijalna utakmica zagrejala je dlanove publike u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ i donela veliku radost klincima iz Trebinja.

Prepuni utisaka, ali i punih ruku poklona koje su dobili iz oficijalnog Fan Store-a KK Crvena zvezda, mladi košarkaši KK Leotar su zauzeli svoja mesta u dvorani i odgledali meč na najvišem evropskom nivou. Nakon utakmice družili su se sa prvotimcima Crvene zvezde mts i fotografisali se sa svojim herojima da bi uspomena na sjajan dan bila još jača.

Osmesi na licima, ushićenje i uzdasi bili su potvrda koliko se Crvena zvezda i košarka vole u Republici Srpskoj. Veliki udeo u tome ima i klub sa Malog Kalemegdana koji koristi svaku priliku za ovakva druženja i posetu Zvezdašima u Republici Srpskoj.

Sjajna saradnja između KK Crvena zvezda mts i KK Leotar će se nastaviti i u budućnosti. Malim šampionima iz KK Leotar želimo da nastave vredno da treniraju i da jednog dana budu i sami učesnici evroligaških utakmica. (kkcrvenazvezda.rs)