230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA ZA SOFIJU - Učestvuju privrednici, frizeri, sportisti, ugostitelji, taksisti...

Naša mala Trebinjka, Sofija Radovanović, beba od samo 10 mjeseci, HITNO treba našu pomoć.

180126 sofija

Naime, Sofiji su ljekari u KC Beograd zbog karcinoma odstranili lijevo oko, a sada je, da bi spasili desno, 06.02.2018. šalju u Švajcarsku, a za taj medicinski poduhvat su joj potrebna određena novčana sredstva.

Dobronamjerni ljudi iz našeg grada već su pokrenuli niz akcija kako bi u najkraćem roku prikupili dovoljno sredstava (najmanje 80.000 KM), za odlazak Sofije na operaciju.

MAKAZAMA ZA SOFIJU

U akciju prikupljanja sredstava su se uključili i brojni trebinjski Frizerski saloni: Akademija Faipa, Pepi, Paža, Novčić, Saša, Veso, Roćko, Jaguar, Barber shop Centar, Unisex studio Špirto i Jelica, Dragstor Studio, Cveta, Team, Mr Bean, Blam, Hair studio Gordana Lakenji, Dvije Šmizle, Mirjana Kuduz, Branka, Sara, Štric Štric, Salon M, Sneža, koji će sutra 27. januara raditi za Sofiju, a sav prihod će uplatiti na njen račun.

Koncern Swisslion Takovo u Trebinju sa svim svojim firmama aktivno učestvuje u ovoj akciji, kao i vlasnik Rodoljub Drašković lično.

RUKOMETAŠI ZA SOFIJU

U subotu 27. januara u 16 časova biće odigrana i prijateljska utakmica mladih rukometaša Leotara i kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine koja će imati humanitarni karakter. Cijena ulazica je 2.00, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen na račun male Sofije.

180126 rukometasi

U Klubu Galerija u Starom gradu u subotu veče na ulazu će biti postavljena kutija za priloge, gdje će svi zainteresovani moći da daju svoj doprinos ovoj humanoj akciji. Prilozi se skupljaju i u Piceriji LSashon u Bregovima.

U Merlot baru će u četvrtak 1. februara biti organizovano Humanitarno veče sa živom svirkom, u kojoj će sav pazar sa dnevnicama konobara biti uplaćen na račun porodice Radovanović za liječenje Sofije.

HUMANITARNA VOŽNJA - SRCEM ZA SOFIJU

Trebinjski taksisti takođe nesebično pomažu ovu akciju prevozeći ljude na željene destinacije.

180126 taksisti

Sutra će na Trgu slobode mladi aktivisti prikupljati priloge za liječenje male Sofije, dok će tokom Svetosavskih svečanosti kutije za priloge biti postavljene i u Kulturnom centru. Najavljeno je i aktiviranje humanitarnog broja, koji će biti aktivan od marta mjeseca.

Molimo sve ljude dobre volje da se odazovu na neku od navedenih humanitarnih akcija u našem gradu, da pomognu maloj Sofiji ili da uplate sredstva na žiro račun:

567-4415000-118321 Radovanović Vukica kod Sberbank.

Kontakt telefoni: 066/898-503 i 066/729-603.

Ne dozvolimo da se ugasi svjetlo u njenom malom oku.

Budite humani - Dobro se dobrim vraća