230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjac umjesto Trebinjca u Paoku

Marko Mihojević je danas, nakon što mu je stručni štab na čelu sa Robertom Prosinečkim dozvolio da napusti kamp reprezentacije BiH i vrati se u Evropu, prošao ljekarske preglede i obavezao sa na vjernost PAOK-u do decembra 2020. godine, objavio je grčki klub.

180201 marko paok

Nezvanično, tim sa Koševa će na ime obeštećenja dobiti 300.000 evra i procenat od narednog transfera, dok će mladi defanzivac u Grčkoj zarađivati 150.000 evra po sezoni.

Mihojević se porukom oprostio od svog bišeg kluba.

“Drago mi je što svoju karijeru nastavljam u redovima jednog jako kvalitetnog kluba. Mislim da je došlo pravo vrijeme za moj transfer i drago mi je prije svega što je sam uspio jednim dijelom vratiti Sarajevu za sve ono što je u klub u proteklim godinama uložio u mene. Od srca želim svom Sarajevu mnogo uspjeha u budućnosti, svim srcem sam uz ekipu i hvala svima na saradnji u proteklim godinama. Mogu ja biti daleko, ali Sarajevo će uvijek biti dio mene, jednostavno, prevelika je čast bila nositi kapitensku traku FK Sarajevo”, rekao je Mihojević za sajt FK Sarajevo.

Trebinjac je u proljećnom dijelu sezone odigrao 14 utakmica i postigao tri gola za "Bordo" tim.

Podsjetimo da je PAOK u ovom prelaznom roku napustio Gojko CImirot, još jedan fudbaler rođen u Trebinju, koji je pojačao begijski Standard iz Liježa.

(Mondo.rs)