230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mladi fudbaleri Leotara pišu nove stranice istorije kluba - Odigran impresivan meč sa Bajernom

Mlada generacija Fudbalskog kluba Leotar je sa trenerima Olegom Ćurićem, Anelom Ramićem, Nebojšom Kaporom i Pajom Jankovićem učestvovala na 23. juniorskom fudbalskom turniru MIL-Cup u organizaciji legendarnog bavarskog fudbalskog kluba Bayern iz Minhena.

180212 leotar

"Iza nas je sjajan vikend pun lijepih događaja i doživljaja. Proveli smo tri sjajna dana u Minhenu, obišli mnoge značajne znamenitosti, sportske objekte, stekli nova iskustva, prijateljstva i što je najvažnije odigrali sjajan turnir i ispisali nove stranice istorije kluba" kaže Oleg Ćurić trener u Leotaru.  

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu sa fudbalskim gigantom Bajernom i nakon 2-0, nesrećno izgubili 2-3. Na kraju smo rezultatski uz malo sreće mogli bolje proći, ali što je bitno svaka utakmica je bila "tijesna". Leotar - Bajern 2-3, Leotar - Regensburg 1-3, Leotar - Unterhasing 1-2 ,Leotar-Ulm 1-1, Leotar - Milbertshoven 3-2. Čestitke dječacima i njihovim trenerima. Veliku zahvalnost za nesebičnu podršku i pomoć prije svega dugujemo Trebinjcima iz Minhena, kao i svim koji su pomogli naše učešće za ovom turniru u Njemačkoj", istakao je za Lokoportal trener omladinske selekcije FK Leotar iz Trebinja Oleg Ćurić.