230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održan maskenbal u okviru 49. Praznika mimoze (foto)

Kvalitetne i raznovrsne maske i kostimi, djece i odraslih, kreativna energija i odlična atmosfera krasili su i ovogodišnji maskenbal Praznika mimoze u Trebinju.

180216 maske

U kategoriji mladih takmičara, najbolji je bio Joakim Dučić sa maskom slavnog Miloša Obilića, drugu nagradu je osvojila Saška Gudelj, a treću Ivana Kovačević. U kategoriji odraslih najboljom je ocijenjena kolektivna maska Veseli klovnovi maskote Mimoze iz Herceg Novog, drugo mjesto je zauzela Milica Ijačić, a treće Milijana Kalaba.

Program su vodili urnebesni Kralj Ibi i Dobra Vila, animirajući sve goste, stvarajući nezaboravnu i jedinstvenu atmosferu. Za sjajnu muzičku podlogu bio je zadužen Risto Penzija, a nastup je zabilježila i Plesna grupa Maris. Nagrade za najbolje maske obezbijedili su sponzori Vinarija Dabić, Swisslion Trebinje i Hercegovačka kuća, a za one najmlađe Dobra Vila Jovančica.

Organizatori manifestacije su bili Turistička organizacija grada Trebinja u saradnji za Turističkom agencijom Herceg Novi. Domaćin je bio hotel Leotar.