230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uređivačka radionica na 
Fakultetu za proizvodnju i menadžment Trebinje

U ponedjeljak 5. marta 2018. godine, sa početkom od 13 časova, u Trebinju, na Fakultetu za proizvodnju i menadžment će biti odražana uređivačka radionica - Edu Viki. Radionica će biti realizovana u organizaciji Vikimedijine zajednice Republike Srpske, a u saradnji sa Fakultetom za proizvodnju i menadžment Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

180228 EduWikiT

U toku radionice studenti će se upoznati sa Vikimedijinim projektima i proći obuku za rad na nekima od njih - Vikipediji i Vikimedijinoj ostavi. Događaj je dio Vikimedijinog globalnog obrazovnog programa, a sprovodi se pod pokroviteljstvom Zadužbine Vikimedije.


Obrazovni program Vikimedijine Zajednice Republike Srpske je program namijenjen svim obrazovno-naučnim institucijama u zemlji (škole, fakulteti, instituti) koji za cilj ima širenje slobodnog i svima dostupnog znanja, kao i podizanje svijesti o njegovom značaju. Pored toga, osnovu obrazovnog programa Vikimedijine zajednice Republike Srpske čini ideja o unapređivanju i osavremenjavanju nastavnog procesa posredstvom Vikimedijinih projekata.

Dodatne informacije:
Vikimedijina zajednica Republike Srpske
tel:+387(0)65/089­774
sajt: wikimedia.rs.ba
e-­pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.