230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prva žena za volanom taksija u Trebinju

Nova taksi služba ALO TAXI Trebinje, koja je građanima dostupna 24 časa dnevno, nedavno je angažovala i jednu damu.

180328 maja taksi

Maja Ratković Skulić prva je pripadnica ljepšeg pola za volanom taksi vozila u gradu na Trebišnjici.

Ovim poslom počela je da se bavi prije nekoliko dana, a za Lokoportal kaže, pošto joj je otac poznati automehaničar, da je oduvijek voljela automobile i vožnju.

”Za mene su čuli momci iz ALO TAXI službe i pozvali su me da im se pridružim, prihvatili su me sjajno na čemu sam im zahvalna”, ističe Maja. Navodi da njeno pojavljivanje u poslu taksista, nije ostalo bez reakcija. Komentari su različiti, ali uglavnom pozitivni. "Djevojke i žene su oduševljene kad uđu u taksi i osjećaju se sigurnije kada ih ja vozim". Dodaje da taksiranje kao i svaki posao, zahtjeva posvećenost i odgovornost. 

Na ovaj način "Alo Taxi" služba Trebinje pomaže lokalnoj zajednici u borbi protiv diskriminacije prema ženama, te poboljšavanja položaj žena na tržištu rada. 

Cilj im je i da zaposle što veći broj mladih ljudi, prvenstveno profesionalne vozače, koji imaju diplomu o završenim najmanje trećem stepenu obrazovanja saobraćajne struke-vozač motornog vozila ili diplomu o završenom najmanje četvrtom stepenu obrazovanja saobraćajne struke drumskog smjera.

Svoju biografiju možete da pošaljete na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a kandidati koji zadovolje uslove biće pozvani na razgovor.

Sve novosti Alo taxi službe pratiti i na njihovoj Facebook stranici, kao i na Instagramu.

  • Profesionalni vozači
  • Nova vozila
  • Bezbjedna vožnja
  • Pristupačna cijena
  • Uniformisanost

Vozni park firme ALO TAXI krase nova vozila, koja klijentima pružaju maksimalno komfornu i udobnu vožnju, a građani za uslugu prevoza treba da pozovu 1526.

Alo Taxi Trebinje
Call centar 1526
Viber broj: +38765 644 425
Adresa: Hercegovačka bb
89101 Trebinje

Evo jedne lijepe ideje za imidž Trebinja - Grad u kome dame taksiraju.

PR