230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Obilježen Dan policije u Trebinju

Policijski službenici PU Trebinje su danas povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, položili cvijeće na spomen obilježje poginulih pripadnika PU Trebinje.

180402 dan policije

Ovoj svečanosti prethodila je akcija darivanja krvi, prijem penzionisanih radnika CJB, prijem za porodice poginulih i umrlih kolega, kao i prezentacija o načinima rada policije i materijalno-tehničkih sredstava koja se koriste tokom obavljanja redovnih policijskih zadataka. Cvijeće su položili i članovi Udruženje veterana Trećeg odreda specijalne brigade policije - Hercegovina.

Načelnik PU Trebinje Žarko Laketa je u svom obraćanju istakao da su dobri međuljudski odnosi, profesionalizam i zalaganje u izvršavanju poslova i zadataka, zaslužni dobrom stanju bezbjednosti na podučju PU Trebinje. "Upravo ovakav odnos u izvršavanju poslova rezultirao je da i najteža krivična djela budu rasvijetljena vrlo brzo i počinioci predati pravosudnim organima. Ovom prilikom bi izrazio zadovoljstvo saradnje sa građanima, te ih pozvao na još bolju saradnju" rekao je danas Laketa.

Nakon pomena i polaganja cvijeća za sve goste Policijske uprave u Domu učenika organizovan je svečani prijem.