230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Otvoren Caffe Happy - Vaša doza mira i užitka

Protekle noći je uz laganu živu svirku u centru Trebinja na adresi Cvijetni trg svečano otvoren Caffe Happy - novo mjesto okupljanja, druženja i zabave.

180412 caffehappy

Brojni gosti dočekani su prekrasno uređenim prostorom, kanapeima i pićem kao i samim ambijentom. Cijelim prostorom odisala je prijateljska i vedra atmosfera.

Enterijer lokala dizajniran je u modernom stilu. Kapacitet kafića sa prizemljem i spratom, te ljetnom baštom, koja će uskoro biti uređena, je oko 100 mjesta. Caffe Happy je pravi izbor za savršen početak dana uz vrhunski espreso ili visokokvalitetni čaj, te slasni kolač iz bogate ponude.

Pored standardne ponude pića u ovom ugostiteljskom objektu ćete moći uživati u poznatnim trebinjskim vinima Podruma vina Aćimović i Anđelić.

Osim što predstavlja prijatno mjesto u kojem gosti mogu da uživaju u najrazličitijim pićima, napicima i kolačima, Caffe Happy Trebinje posjeduje WiFi za besplatno surfanje internetom, a cijeli objekat je klimatizovan, te posjeduje kvalitetan ventilacioni sistem za maksimalan ugođaj svih gostiju.

Kako bi Vam boravak u našem lokalu bilo prijatno iskustvo, uvijek je tu ljubazno i profesionalno osoblje da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Ovom prilikom pozivamo sve vas da dođete i uvjerite se u kvalitet Caffe-a Happy u srcu Trebinja.

Radno vreme:
Pon-Pet 7-23
Nedelja 8-23