230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kafe poslastičarnica GRK - Dođite i opustite se kod nas uz kup, kafu, sok i kolače

Koncept Kafea i poslastičarnice GRK u Trebinju osmišljen je po ugledu svih onih mjesta kojih se rado sjećate, jer ste se u njima odmah osjetili dobrodošlim i među prijateljima.

180514 grk

Iako u srcu Trebinja, ambijent naše ljetne bašte je pun zelenila i ljetnog optimizma koji Vas prosto mami da svratite i bar za trenutak pronađete danas toliko željeni mir i harmoniju.

Enterijer kafea je podjednako prijatan, stilski sveden i prilagođen intimnom i toplom doživljaju druženja sa prijateljima i porodicom.

U našoj bašti pored zidina Starog grada (što je čini posebno primamljivom u toku vrelih ljetnih dana), često za jednim stolom možete viditi par koji dijeli omiljeni kolač, za sledećim stranog diplomatu kako uživa u omiljenoj knjizi uz šolju čaja, uz njih porodicu sa troje djece koja se na rolerima voze ulicom i svraćaju za sto na poneki zalogaj kupa ili sladoleda, a na kraju djevojku poslovnog izgleda skoncentrisanu na svoj laptop i prvi jutarnji kapućino.

Sve poslastice koje nudi GRK su bez kompromisa u pogledu kvaliteta i razmjere utrošenih materijala. Kada ih probate osjetićete pravi ukus najkvalitetnijeg sezonskog voća, aromu pravih oraha i lješnika. Trudimo se da spojimo starovremski pojam kvaliteta poslastica sa modernim shvatanjem proizvodnje, estetike prezentacije i nivoa usluge, koji sa pravom očekuju naši posjetioci.

GRK redovno osvježava standardnu ponudu poslastica novim receptima i ukusima, kao i sezonski aktuelnim poslasticama - još jedan razlog da nam dođete često i probate neke dobro poznate kupove u novom aranžmanu, kao i potpuno nove poslastice po originalnoj GRK recepturi.

Kafe poslastičarnica GRK
Trebinje 89101
Stari grad bb
066940951
Facebook stranica

PR