230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Milovan Milić - Njegovo vrijeme tek dolazi

Mladi i talentovani điu đica borac iz Trebinja, Milovan Milić je na najbolji mogući način krunisao impresivnu takmičarsku sezonu.

180515 mili

Milić koji je aktuelni prvak Crne gore, nastupajući za Klub borilačkih sportova Budva na održanom 10. evropskom kupu Jiu Jitsu Budva Open 2018 u izuzetno jakoj konkurenciji osvojio je svoje četvrto zlato u nizu, čime je potvrdio neosporan talenat u ovom sportu. Na takmičenju je učestvovalo oko 300 takmičara koji dolaze iz 24 kluba iz 7 država u okruženju. Slobodno možemo reći da se od ovog sportiste tek u budućnosti uz predan rad mogu očekivati pravi rezultati.

Ostvarenim izuzetnim rezultatima on je sebi vizirao mjesto u kimonu sa državnim grbom Crne Gore na Balkanskom prvenstvu koje će se održati u Atini u septembru ove godine.

Milić koji je 2001. godište ovim sportom se bavi od svoje osme godine. Učestvovao je na brojnim domaćin i međunarodnim takmičenjima i gdje god da se takmičio na impresivan način je čistio konkurenciju i u svoj grad donosio medalje.

U ovom mladom momku leži ogroman potencijal, a u godinama koje su pred nama možemo očekivati samo dobre rezultate, dok mu dosadašnji samo daju vjetar u leđa za još boljim radom, treniranjem i napredovanjem. Milić trenutno trenira u KBS Trebinje, a zbog boljih uslova brani boje KBS Budva, a uskoro očekuje i poziv za sticanje crnogorskog državljanstva.