230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar gostuje u Nevesinju

U okviru 21. kola Prve rukometne lige RS večeras će u Nevesinju snage odmjeriti domaćin Hercegovina i trebinjski Leotar.

180512 rukomet

Posljednjih godina hercegovački derbi donosio je dosta uzbuđenja, u kojima je uglavnom domaćin bio uspješniji, a iz tabora plavo-bijelih najavljuju da je došlo vrijeme da se ta tradicija prekine.
„ Hercegovina je odlična ekipa sa dosta mladih i perspektivnih igrača, ali mislim da smo trenutno u boljoj formi i da možem do bodova na tradicionalno vrućem parketu u Nevesinju“ rekao nam je Milan Simonović trener Leotara.
Dva kola prija kraja sezone bodovi sigurno više znače Leotaru koji ima izuzetnu priliku za osvajanjem drugog mjesta koje vodi u elitni rang takmičenja, dok za Hercegovinu pobjeda znači plasman u gornji dio tabele, ali i revanš za poraz u prvom dijelu sezone.
“ Leotar je mnogo bolje plasiran na tabeli, ali smatramo da nismo bez šansi u ovom meču. Mladi igrači uvijek vole utakmice sa favorizovanim protivnicima, tako da smatramo da će dati sve od sebe i pokazati sve što znaju. Vjerujem da će nam publika dati dodatnu snagu da slavimo u ovom meču” poručuju iz RK “Hercegovina”.
Utakmica u SD “Nevesinjka” počinje u 18 časova.