230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nova tri info kioska na usluzi turistima

Trebinje je danas na strateškim pozicijama dobilo tri nova info kioska, koji će turistima pružati jednostavan, brz i interaktivan pristup aktuelnim i ažuriranim informacijama o turističkoj i kulturnoj ponudi našeg grada.

180521 turist3

Kroz projekat pod nazivom “Unapređenje turističko-informativne i promotivne djelatnosti postavljanjem "touch screen" digitalnih kioska” koji je Turistička organizacija Grada Trebinja realizovala uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma RS danas su na tri frekfentne lokacije u Trebinju (Muzej Hercegovine, JU Kulturni centar i Autobuska stanica) završeni radovi na postavljanju i instalaciji interaktivnih totema osjetljivih na dodir, čime je uspješno zaključena realizacija projekta.

U pitanju su najsavremeniji i najfunkcionalniji digitalni informativni sistemi opremljeni touch-screen tehnologijom koji posjetiocima pruža besplatan pristup svim informacijama o turističkoj ponudi Trebinja, ali i institucija u kojima su postavljeni.

180521 turist

Kao osnova funkcionisanja kioska postavljena je platforma zvanične web adrese JU Turistička organizacija Grada Trebinja koja je koncipirana na način da korisnicima omogući jednostavnije snalaženje i dostupnost bitnih informacija cjelokupne turističke ponude sa opširnijim opisima i navigacijama do samih lokacija turističkih atrakcija.
Osnovni cilj projekta je razvoj i unapređenje promotivne i turističko-informativne djelatnosti, te podizanje nivoa pružanja usluga i upotpunjavanje sadržaja boravka turista koji posjećuju naš grad.

180521 turist2