230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Harmonika svira srce dira - Impresivne interpretacije maturanata Muzičke škole

Vesele i dinamične melodije na bini, oduševljenje, aplauzi i podrška iz nikada punije galerije Muzeja - tako je izgledalo jučerašnje izdanje koncerta harmonikaša maturanata Muzičke škole Trebinje, Nenada Višnjića i Dragana Jelačića.

180615 harmo

Ovo je bila posebna prilika i veče u kome su posjetioci mogli da uživaju u raskošnim interpretacijama vanvremenskih kompozicija Baha, Kusjakova, Semjonova..., ali i u inovativnom i energičnom izvođenju ova dva virtouza na harmonici.

Višnjić i Jelačić dva vrhunska mlada i višestruko nagrađivana umjetnika na najbolji način publici su predstavilia sve čari i mogućnosti harmonike kao instrumenta, koji su i ovim nastupom potvrdili kako su brojne nagrade koje su im dodijeljene u pravim rukama.

Do posljednjem mjesta ispunjena galerija Muzeja i dugotrajni aplauzi prisutnog auditorijuma najbolji su pokazatelji da Trebinje itekako ima publiku željnu kvalitetnih kulturnih događaja zbog čega će ova ustanova i u budućnosti nastojati da održi intenzitet i kvalitet svojih programskih aktivnosti.