230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Bježeći od policije izazvao lančani sudar

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su u mjestu Krivače, opština Bileća pokušali da zaustave putnički automobil marke „Peugeot“, tip „407“ za koji je par sati ranije stigla prijava da je ukraden u Stocu, FBiH i da se uputio prema Bileći.

140404 policija1

Lice koje je vozilo ukradeni automobil nakon što je vidjelo službeno vozilo sa uključenom svjetlosnom signalizacijom i policijskim službenicima u neposrednoj blizini koji ga pokušavaju zaustaviti pomoću tablice „Stop policija“ i davanjem svjetlosnih signala pomoći baterijske lampe, ne smanjuje brzinu nego putničkim automobilom udara u službeno vozilo Policijske stanice Bileća i u teretno vozilo marke „Scania“ čiji je vozač u tom trenutku radio radnju prestrojavanja iz pravca Bileće prema Stocu. Od siline udara službeno vozilo se odbilo i udarilo u parkirani putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Touran“.

Nakon toga policijski službenici su vozača inicijala S.B. (1993) iz Republike Srbije lišili slobode.
O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se lice inicijala S.B. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu za krivično djelo „Sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ preda u prostorije Okružnog javnog tužilaštva Trebinje na dalje postupanje.
Portparol PU
Jovana Cvijetić