230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

USKORO Eurocrem Kamp Vladimira Vanje Grbića

U periodu od 17. do 31. avgusta u Gradu sunca u Trebinju održaće se prvi Eurocrem Kamp Vladimira Vanje Grbića.

180711 kamp vg

Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju i član odbojkaške “Kuće slavnih” sa Zlatibora organizuje odbojkaški kamp u našem gradu.

Jedinstveno okruženje novoizgrađenog sportsko rekreativnog kompleksa u Gradu sunca je idealna lokacija za održavanje ovakvih sportskih događaja, kako zbog klime, tako i zbog vodenog parka, smještajnih kapaciteta i ostalih rekreativnih sadržaja koji se nalaze u okviru Grada sunca.

Smatram da je Trebinje kao i cijela Hercegovina rasadnik za odbojku i sport inače. Vođen idejom da probam da iskoristim resurse i potencijal iz cijele Hercegovine, te da u saradnji sa lokalnim privrednicima, kao i upravom grada Trebinja u čijem sam Sportskom stručnom savjetu, ove godine napravimo Odbojkaški Kamp za djecu u Trebinju, sa osnovnim ciljem da djeci sa ovih prostora damo ono što zaslužuju, a to je kvalitet i kvalitetna budućnost", ističe Grbić za Lokoportal.

"Prvo, polaznici kampa po dolasku dobijaju adekvatnu opremu, raspoređuju se u trenažne grupe u zavisnosti od uzrasta i pola, smještaju, da bi imali trening na kojem će raditi sa ortopedom i hirurgom, tzv. ortopedsku dijagnostiku, odnosno kičma stopala, laktovi i koljena, da bi ustanovili da li postoje određene deformiteti i adekvatne vježbe koje će djeca naučiti u tih 7 dana kampa, da bi prije svega imali kvalitetan život. Nakon toga dolazi motorička dijagnostika koja podrazumjeva silu, brzinu i izdržljivost, da bi vidjeli da li postoji neka opstrukcija na čemu treba poraditi da bi djeca mogla da kvalitetnije žive", podvlači Grbić. "Na trećem mjestu je evaluacija usvojenosti odbojkaške tehnike, nakon čega pravimo elektronski izvještaj koji ja šaljem roditeljima, sa mojom preporukom, šta bi dijete trebalo da radi sledećih godinu dana u smislu vježbi, motorike, odbojke i sporta uopšte. Program će se odvijati u Gradu sunca u novoizgrađenom sportskom kompleksu. Za hranu će biti zaduženi nutricionisti. Sve što se bude dešavalo na kampu zainteresovani će moći uživo da prate preko društvenih mreža, facebook, instagram i youtube, naveo je za Lokoportal Vladimir Grbić.

Za više informacija o cijenama, treninzima i online prijavljivanju posjetite sledeći LINK.