230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dame Balkanske stand up comedy scene po prvi put u Trebinju - Spektakl u najavi

Menadžment grupacije SL hotela na području Trebinja pored izuzetne hotelijerske i ugostiteljske ponude organizovanjem zabavnih sadržaja upotpunjava i obogaćuje ponudu za sve svoje posjetioce.

180711 Ladies night

U danima koji su pred nama SL Hotel Group organizovaće niz urnebesnih Stand up nastupa koji će vas zasigurno oduševiti.
Riječ o događaju koji provjereno podiže raspoloženje, ali i motiviše publiku da razmisli o nekim otvorenim pitanjima i protivriječnostima društva u kome živimo.

U Trebinje po prvi put stižu četiri dame Stand up komedije, koje će vam 19. jula 2018. u SL Industry hotelu dokazati kako žene itekako imaju smisao za humor.
Marina Orsag je jedna od njih. Marina je ove godine proglašena za Evropskog heroja humora. Najbolja je Stand up komičarka Balkana 2013. godine, kao i Evrope i Rusije 2015. godine. Za nju kažu da je vječiti Petar Pan i neko ko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osnovala je Večeri otvorenog mikrofona, radionice Stand up komedije i comedy klub Studio Smijeha. Sa trinaest godina dugom karijerom i sa preko 2.500 nastupa u regionu i sviјetu, svakako je neko čiji nastup ne smijete propustiti.
SL Klub smijeha by Marina priređivaće svakog mjeseca po jedan nastup sa specijalnim gostima, a nakon svakog nastupa moći ćete da uživate u After party-ju sa živom svirkom i promotivnim cijenama popularnih pića i koktela. Broj mjesta je ograničen.
Karte u pretprodaji 6 KM - 3 EUR, na dan show-a 10 KM - 5 EUR.

PR