230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tepih servis Trebinje - Za savršeno čist tepih

U Trebinju radi prvi specijalizovani servis za pranje svih vrsta tepiha po najsavremenijim standardima i najsavremenijom opremom.

160925 servis tepiha

Servis koristi specijalnu opremu za ispiranje tepiha u procesu pranja, po čemu je jedinstven u gradu. Pored savremene opreme za čišćenje, u procesu održavanja vaših tepiha, koriste se specijalna uvozna ekološka sredstva (antibakterijska, antialergijska), posebno namjenjena za tepihe, a u zavisnosti od vrste materijala vaših tepiha serviseri prilagođavaju način pranja.

Dolazak po Vaše tepihe i vraćanje su besplatni
Minimalna cijena pranja je 10 KM

U mogućnosti da Vam vratimo oprane i osušene tepihe u rekordnom roku, bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba.

180607 tepih

Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitet.

Adresa: Geljov most 16
Radno vrijeme: Pon-Sub 08-18
Telefon: +387(0)65 027 116 - 
Facebook stranica

Evo 7 razloga zašto da izaberete baš njih:

  1. Zato što u svakom poslu pristupaju maksimalno profesionalno.
  2. Zato što u svom radu koriste savremene mašine.
  3. Zato što upotrebljavaju najkvalitetnija hemijska sredstva.
  4. Zato što je Vaše poverenje na prvom mjestu.
  5. Zato što poštuju Vaše vrijeme.
  6. Zato što kod njih niska cijena i kvalitet idu zajedno.
  7. Zato što imate BESPLATNO i odnošenje i donošenje tepiha.

Ukažite nam povjerenje i bićete prijatno iznenađeni profesionalnim odnosom, ljubaznošću i brzinom ekspresnog čišćenja tepiha. U svom poslu se zalažemo za pošten odnos i zaista za jeftino pranje tepiha, jer to znači Vaše zadovoljstvo i preporuku - poručuju iz Tepih servisa.

Centrifuga za tepihe je mašina za ispiranje i centrifugiranje tepiha u procesu pranja.

Prednosti centrifugiranja u odnosu na klasičan način ispiranja i sušenja tepiha su višestruke:

  • Kvalitet pranja tepiha.
  • Tepisi su najmanje 50% bolje oprani nego na bilo koji drugi način jer je ispiranje takvo da svaki tepih možete da isperete do bistre vode. Voda prolazi kroz sve slojeve tepiha i sva voda mora da prođe kroz tepih da bi bila izbačena napolje.
  • Brzina pranja odnosno ispiranja i ceđenja. Proces ispiranja i cijeđenja tepiha teorijski traje 3 minuta, mada u praksi su ta vremena manja, pogotovu ljeti kada tepih nije potrebno cijediti maksimalno zbog visokih temperatura. Brzinu dodatno povećava mogućnost ubacivanja više staza ili manjih tepiha odjednom, u jednom turnusu.
  • Kvalitet pranja resa. Problem "žutila" po resama posle sušenja tepiha je uobičajen kod klasičnog pranja tepiha. Međutim, prilikom centrifugiranja iz tepiha se izbaci cca 95% vlage tako da količina vlage koja ostane u tepihu ne može da se cijedi, već se prosušivanjem odstrani. Samim tim problem žutih resa poslije sušenja se odstranjuje, jer nema vode koja se cijedi niz tepih i isparava sa čime rese mijenjaju boju. Rese se peru, četkaju kada se pere i tepih, prije ispiranja i centrifugiranja i kako ih tada operete - takve i ostaju - bez promjene. Vrlo bitno - nema ponavljanja tj ponovnog pranja resa poslije sušenja - garantovano.

PR