230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Smijeh do suza na Stand up-u u Hotelu Industry

Prepuna ljetna bašta, fenomenalan ambijent, pozitivna atmosfera, konstantni aplauzi, ukočene vilice i upaljeni trbušnjaci od smijeha znak su da je operacija Stand up u organizaciji SL Industry hotela pun pogodak.

180719 standup

Ovaj velelepni hotel bio je domaćin večeri smijeha koja je trajala preko 2 sata i 30 minuta, a činilo se da je prošla za tren, dok je publika ostala željna za još programa. 

Protagonisti ove večeri smijeha u Trebinju bile su četiri urnebesne dame i majstori improvizacije Marina Orsag, Martina Lipša, Miranda Lončar i Vlatka Mifka. Prije i poslije programa sve prisutne je zabavljao vrhunski pjevač i muzičar Zlatko Vujić.

Ovom noći punoj komedije ozvaničena je saradnja SL Industry hotel i Studija smijeha, a nakon fenomenalne reakcije publike organizatori 23. avgusta najavljuju novi Stand up nastup na istoj lokaciji, ali sa novim akterima i forama. Veče koju svakako ne smijete propustiti. O svim detaljima ćete biti blagovremeno obavješteni.

Hawaii u Trebinju!

Da li ste raspoloženi za dobru zabavu večeras?
Ako je Vaš odgovor potvrdan, spremite japanke, havajsku košulju i dobro raspoloženje i dođite u Grad sunca u jedinstven ambijent Wellness i Spa centra Galija. Tamo vas čeka tematska žurka Hawaii party, kokteli, muzika i još mnogo toga...
Kontakt info: 059 491 200

180720 hawai party

PR