230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pljačkaše banaka snimile kamere, jedan uhapšen pa pušten, drugi u bjekstvu

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 30.07.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentirnaih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

140404 policija1

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da su na jednom privrednom objektu uočene rupe na staklima, za koje je uviđajem utvrđeno da potiču od metaka iz vatrenog oružja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. Lice se nalazi u bjekstvu.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.K. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.M. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Par sati nakon izvršenja djela, počinilac pronađen!

Policijska stanica Trebinje je par sati nakon što je zaprimila prijavu da je izvršena provala u jedan privredni subjekat, pronašla počinioca, lice inicijala M.K.
U dežurnu službu PS Trebinje u ranim jutarnjim časovima, prijavljeno je da je izvršena provala u jedan privredni subjekat. Počinilac je upotrebom fizičke snage razvalio bočna vrata na objektu i ušao u unutrašnjost. Policijski službenici su uviđajem utvrdili da iz unutrašnjosti objekta nije ništa otuđeno, te, da je jedina šteta koju je privredni subjekat pretrpio ona koja je nastala na vratima.
Policijski službenici Policijske stanice Trebinje će nakon dokumentovanja krivičnog djela „Teška krađa u pokušaju“ Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala M.K.

Lice je nakon obrade pušteno na slobodu!?

Što je interesantno pljačkaši su u isto vrijeme pokušali do opljačkaju različine banke u blizini od 50 metara, ne znajući jedan za drugog.