230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Hrupjela novi stari pobjednik Olimpijade

Ekipa Hrupjela uspjela je da odbrani titulu šampiona trebinjske Olimpijade u malom fudbalu nadigravši Mokre dolove.

180802 olimpijada

Mokri dolovi su prvi poveli preko Sava Andrića. Nakon toga i nije viđeno mnogo šansi za gol ni na jednoj strani, a brojna publika je bila uskraćena za neke dobre poteze i akcije koji si bile za očekivati u večeri velikog finala. Sa druge strane prikazana je nešto grublja igra i dosta prekršaja. 

Hrupjela preko Zorana Milića dolaze do poravnanja rezultata, sa kojim se otišlo na izvođenje penala, koji su odlučili ovogodišnjeg pobjednika 62. Olimpijade.

Sjajni su bili golmani Novica Berak i Dušan Berak u svojim odbranama, ali je Dušan kod izvođenja penala pogodio, dok Novica svoj nije uspio realizovati. Konačan rezultat je glasio 6:5 (1:1). 

Uslijedila je velika radost brojnih navijača Hrupjela, a prema navodima nekih od aktera ovog susreta slavlje će trajati duboko u noć.

Članovi pobjedničke ekipe odonijeli su naslove najboljeg strijelca, najboljeg golmana, kao i nagradu publike. Najbolji golman je bio Dušan Berak, Milan Vučurević sa 7 golova bio je najbolji strijelac, dok je Vido Milojević najbolji igrač prošlogodišnje Olimpijade dobio nagradu publike. Za najboljeg igrača proglašen je Nemanja Čečur iz ekipe Mokri dolovi. Najperspektivniji igrač je bio Igor Burani iz ekipe Mokri dolovi, dok je za fer plej igrača proglašen Stefan Ratković iz ekipe Bregovi. Za najbolju fer plej ekipu izabrana je ekipa Lastva. Organizatori su Mirku Berdoviću legendi trebinjskog fudbala uručili priznanje za godine date našoj Olimpijadi. 

Pored novčane nagrade pobjednik Olimpijade dobija i ”prelazni pehar”. Pehar prelazi u trajno vlasništvo samo ukoliko ekipa tri puta trijumfuje na ovom kvartovskom takmičenju.. Posljedni put je to pošlo za nogom ekipi Tina stanica.

Treće mjesto osvojila je ekipa Gornjih Hrupjela, koja je takođe nakon izvođenja penala bila bolja od Glavne ulice.

Organizatori su podijelili i nagradu za publiku, koja je večeras došla u rekordnom broju, a to je bio LED TV od 32 inča, a srećni dobitnik je bila Ivana Rosandić.

Između meča za treće mjesto i velikog finala odigrano je i filane u predpionirskoj konkurenciji između ekipa Kafe Most i ekipe Tini. Pobjednik ovog, kao i ostalih večerašnjih susreta su odlučili penali. Ekipa Kafe Most se bolje snašla u izvođenju penala i osvojila naslov prvaka.

Za najbolje golmana proglašen je Andrija Tešanović, najbolji strijelac je bio Stefan Pejović, dok je najbolji igrač bio Teo Lakić. Treće mjesto u konkurenciji predpionira pripalo je ekipi Zasad. 

U kategoriji pionira najbolja ekipa je bila Centar Luč Invest. Drugo mjesto je pripalo ekipi Stari grad, dok je treće zauzela ekipa Bemiks. Najbolji strijela sa 6 golova bio je Uroš Puhalo, najbolji igrač Filip Vukalović, a najbolji golman Nikola Šarović.

U kadetskoj kategoriji pobjednik je bila ekipa Gorca Feniks. Drugo mjesto je pripalo ekipi Police, dok je treće zauzela ekipa Stari grad. Za najbolje golmana proglašen je Marko Miljković. Najbolji strijelac je bio Igor Burani za 12 postignutih golova. Najbolji igrač je bio Marko Vuković.

Najboljim ekipama i pojedincima su od strane organizatora uručene nagrade, medalje i pehari.