230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nije Sajam vina što je nekad bio

Odavno u Trebinju Sajam vina nije manifestacija sa kojom bi se jedan grad koji slovi za grad vina i platana ponosio.

180818 sajamvina

Ni ovoga puta kada na Sajmu vina i meda nije bilo pojedinačnih štandova za vinare, već su vinari svoja vina poslali organizatorima, koji su ista izložili na jedan sto. Ovakav način promocije lokalnih proizvoda nije sajamski, jer lokalno stanovništvo, ljubitelji naših sjajnih vina, turisti i potencijalni kupci ne stupaju u kontakt sa vinarima, domaćinima tj. onima koji predstavljaju podrum, odnosno vinariju čija vina degustiraju, a samim tim ova manifestacija gubi smisao i čar. 

Tužna je činjenica da su vinari već duže vrijeme ne sarađuju kako bi trebali, Udruženje Vinos nema funkciju, а rješenja nema ni na pomolu! 

Napomenućemo i to da je svečano otvaranje Sajma vina bilo zakazano za 17 časova, a preko 50 minuta se niko od nadležnih nije pojavio da ozvaniči i otvori ovu dugo najavljivanu manifestaciju.

Ali okrenimo se vedrijim temama i promociji našeg grada koji je uređen, čist i spreman za veliku proslavu. Sutra će naš grad privući po svemu sudeći rekordan broj ljudi koji Trebinje nose u srcu i kojem se uvijek vraćaju. U danima koji su pred nama grad Trebinje je spremio bogat muzički program u kojima će nadamo se svi istinski uživati. 19. avgusta na Trgu slobode nastupiće popularna pop pjevačica Aleksandra Radović, a kao predgrupa najavljen je nastup Vanje Mišić & Moondance. 20. avgusta u naš grad dolazi najpopularniji Queen tribute band koji će u našem gradu napraviti pravi muzički spektakl.

Dobrodošli u Trebinje

180818 radovic