230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Okupljanje srednjoškolaca iz Trebinjske regije

Prvi regionalni trening trebinjske regije Mreže Savjeta učenika održan je proteklog vikenda u Trebinju.

180918 mresurs

Trening je imao za cilj okupljanje predstavnika svih srednjih škola ove regije. Srednjoškolci su imali priliku još jednom proći kroz probleme na koje nailaze u svojim školama i planirati aktivnosti za tekuću godinu i raditi na komunikaciji, koja je jedna od bitnih faktora dobrog tima.

"Važnost treninga se vidi u svakom našem narednom koraku, kroz rad i druženje organizovali smo naše aktivnisti. Smatram da će ovo biti i više nego uspješna godina", rekla je Dragana Delić, predsjednica i PR ove regije.

180918 mresurs1

Trening je imao veoma važnu ulogu među novim članovima kojih je bilo znatno više nego prethodnih godina, što je pokazatelj da svaka nova generacija zasigurno ima lidera u svojim redovima.

"Prvi put sam na jednom ovakvom treningu, smatram da je jako korisno za nas predstavnika Savjeta učenika kako zbog upoznavanja sa radom Mreže tako i radi lakše realizacije aktivnosti u samim školama", rekao je Milan Erić, član trebinjske regije.

180918 mresurs2

Naši srednjoškilci već od narednih sedmica imaju priliku pokazati znanje i vještine koje su stekli na samom treningu te realizovati neku od dogovorenih aktivnosti.