230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Odlučnim koracima do novih turističkih rekorda - Ostvarena saradnja sa londonskom agencijom "Tomas Cook"

Turistička organizacija Grada Trebinja proteklog vikenda bila je domaćin studijske posjete predstavnika prestižne turističke agencije "Thomas Cook" iz Londona.

181001 turizam

U pitanju je najstarija turistička agencija na svijetu osnovana davne 1841. godine u Londonu organizator prvog izleta, prvih turističkih paket-aranžmana, prvog masovnog putovanja oko svijeta i inovator u mnogo drugih pogleda kada je u pitanju turistička industrija, ali i jedna od najpriznatijih i najbolje pozicioniranih turitičkih agencija koje posluju globalno.

Predstavnici pomenute agencije uz pratnju licenciranog turističkog vodiča obišli su Trebinje i upoznali se sa dijelom turističke ponude našeg grada, a sve sa ciljem kreiranja turističkih paket aranžmana obilaska Srpske za svoje klijente, gdje bi Trebinje bila jedna od najzastupljenijih turističkih destinacija, a koji bi sa prodajom i realizacijom trebali krenuti već početkom proljeća 2019. godine.

181001 turizam1
Ozbiljnost u poslovanju i profesionalizam koji krasi ovu turističku agenciju najbolje se ogleda u pristupu novom tržištu u okviru koga se realizuju opsežne pripreme za ulazak na isto, tako da je ovo tek jedna od tri studijske posjete našem gradu, a uskoro slijede i ostale dvije.

Posjeta je organizovana je u saradanji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske.