230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjac Veljo Kovačević pobjednik prve emisije BN koktel - talenti

Poznati trebinjski pjevač i muzičar Velimir Veljo Kovačević učestvuje u novoj sezoni popularne muzičke emisije BN koktel - Talenti na BN televiziji.

181004 veljo

Kovačević je u ovoj emisiji u kojoj učestvuju sjajni muzički talenti pobrao sve simpatije žirija - orkestra, voditelja, gostiju emisije, kao i velikog auditorijuma koji ovu emisiju prati preko društvenih mreža, kada je izašao kao pobjednik prve ovosezonske emisije.

Velimir Veljo Kovačević četrdesetjednogodišnji vokalni solista i muzičar iz Trebinja bavi se muzikom od svoje petnaeste godine i do sada ima nebrojeno nastupa na domaćoj muzičkoj sceni, učesnik je brojnih takmičenja i zabavnih emisija širom regiona, a od svoje osamnaeste godine do danas ima bezbroj veselja, krštenja i svadbi.

Može se pohvaliti fantastičnim glasovnim mogućnostima, kao i sa bogatim repertoarom. Snimio je i tri pjesme - "Lažni osmijeh", "Još života mene čeka", kao i "Kad ljubav jednom prođe" koju je snimio u kooperaciji sa poznatim bendom iz Beograda "Hopa Cupa", sa kojim je sarađivao 7 godina. Za sebe kaže da ima jednu veliku manu, da je previše skroman i nenametljiv što danas to i jeste - velika mana.

Gledajte emisiju BN koktel - talenti koja se emituje ponedeljkom od 20:50h na BNTV, a već 8. oktobra možete da podržite našeg sugrađanina glasovima komentarima na društvenim mrežama FB i INSTAGRAM.