230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Gužva na promociji knjige Olivere Ćirković u Trebinju

Večeras je u kafeu Hedonija u Trebinju priređena promocija knjige "Ja, Pink Panter - Ispovest" autora Olivere Ćirković.

181006 olja

Voditelj programa je bio novinar Rato Mijanović, koji je posjetiocima u kratkim crtama približio njeno autobiografsko djelo, odnosno knjigu koja je spontano nastala zahvaljujići dnevniku koji je vodila dok je boravila u zatvoru.

Olivera je večeras svakom kupcu potpisala knjigu, a sa mnogima se upoznala i fotografisala. Interesovanje za njenu knjigu bilo je veliko što ne čudi, jer je ova knjiga među najprodavanijim u Srbiji.

Podsjetimo, Olivera Ćirković (Beograd, 1969), košarkašica i košarkaška reprezentativka Jugoslavije. Karijeru počela u beogradskom košarkaškom klubu Voždovac, sa kojim je osvojila kadetsko i juniorsko prvenstvo Jugoslavije. Najzapaženije rezultate ostvarila je u beogradskoj Crvenoj Zvezdi, Jedinstvu iz Tuzle i slovenačkom klubu Celje, a međunarodnu karijeru u grčkom klubu Pagrati iz Atine. Po završetku karijere započela je privatan posao, bila prevarena i onda odlučila da se pridruži ozloglašenoj grupi „Pink Panter“, poznatoj po pljačkama zlatara i juvelirnicama širom svijeta.