230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prosinečki: Nedopustivo! Neće se ponoviti

01.03.2011. Trener Zvezde ljut na igrače koji su se protiv trebinjskog Leotara "šetali" po terenu i tvrdi da će ekipa protiv Smedereva "izginuti".

110301-prosinecki

Otkako je postao trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki nije bio tako ljut kao posle remija sa Leotarom u prijateljskom meču u nedelju - 1:1.

Ni dan posle utakmice, kada je sredio utiske, nije mogao da sakrije nezadovoljstvo.

"Jednostavno, ne dozvoljavam im da igrači nemaju motiv i da se ne zalažu. Teren je bio loš i znao sam da neće biti lijepog fudbala i dobrih akcija, ali to ne znači da ne treba da se borimo, da trčimo i da se zalažemo", izjavio je hrvatski stručnjak za klupski sajt.

Prosinečkom je posebno zasmetalo to što je mnogo gledalaca (oko 6.000, prepun stadion), došlo da vidi Crvenu zvezdu.

"Razočarali su publiku, navijače koji su došli u ogromnom broju da ih pozdrave. To je zaista nedopustivo. Mislim da takav ambijent mora da bude motiv više, moraju zbog toga da daju više od maksimuma, a ne da se neki igrači šetaju po terenu u pojedinim dijelovima meča".

Uprkos nezadovoljstvu, Prosinečki nije zabrinut pred nastavak šampionata.

"To se više neće ponoviti, siguran sam".

Duel u Trebinju mu je pomogao da iskristališe sliku ekipe.

"Nemam dileme pred Smederevo. Znam i tim i znam da će na toj utakmici izginuti za pobjedu. Svi jedva čekamo start i drago nam je da je utakmica pomjerena za subotu. Neka počne već jednom".

Zvezda dočekuje Smederevo, zatim i Inđiju.

"Uvijek je bitno kako počneš. Mada, Zvezdi je svaka utakmica važna ovog proljeća. Treba nam pobjeda protiv Smedereva i to nam je jedini cilj", završio je Prosinečki.

(Izvor: Crvenazvezdafk.com)