230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjski parket i dalje neosvojiv - Leotar bolji od Zrinjskog

Igrači Rukometnog kluba Leotar ostvarili su novu pobjedu na svom parketu. U utakmici 8. kola savladana je ekipa Zrinjski iz Mostara rezultatom 28:24.

181120 rukometasi

Trebinjci su imali u prvom poluvremenu manjih problema dok nisu uštimali obranu i podigli efikasnost u napadu. Gostima je dobrim dijelom meča očigledno pomagao sudijski dvojac Škaljić/Kulović iz Sarajeva, koji su danas bili i najslabiji akteri ove utakmice, ali to im nije pomoglo u ostvarenju ciljeva, jer su igrači Leotara uspjevali da ostanu pribrani i koncentrisani, pa je prva dionica susreta protekla u izjednačenoj igri gol za gol. Gosti su na odmoru imali plus 1, 11:12.

U nastavku Leotar preko trebinjske haubice Aleksandra Glendže mini serijom lomi otpor gostiju i preuzima vođstvo koje iskusno održava do kraja meča za konačnih 28:24.

Ni sudije ni Mostarci nisu mogli protiv izuzetno raspoloženih Trebinjaca i mnogobrojne trebinjske publike, koja je ispunila očekivanja u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić".

Najzaslužniji u redovima Leotara večeras su bili Vlado Draganić i Aleksandar Milojević koji su po 7 puta tresli mrežu Mostaraca.  Raspoloženi su bili i Glendža i Uljarević. Luka Radović golman Leotara i večeras je bio izvanredan. U veoma bitnim trenutcima meča odbranio je svoju mrežu, pa je i on jedan od glavnih aktera večerašnje utakmice.

Da podjsjetimo, zadnji poraz na svom parketu Leotar je doživio u maju 2015. godine!

Leotar u narednom kolu putuje u Gračanicu kod istoimene ekipe.

RK LEOTAR - RK ZRINJSKI 28:24 (11:12)

SD "Miloš Mrdić" Gledalaca: 240. Sudije: Škaljić/Kulović (Sarajevo) Delegat: Zdravko Petković (Ljubuški).

Leotar: Savović, Radović, Draganić 7, Milićević, Parežanin, Milojević 7, Tasovac, Srdanović, Jovanović 2, Ratković, Uljarević 3, Janković 2, Glendža 6, Ražnatović 1. Trener: Milan Simonović.

Zrinjski: Perić 1, Vučina, Bošković M. 3, Primorac, Mandarić 8, Šaravanja, Kozina, Pavlović, Bošković D., Paradžik, Grgić 3, Babić 1, Grbavac, Marić 3, Kožulj, Džeba 3. Trener: Dario Pušić.