230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nastavlja se 1. košarkaška liga RS za muškarce, Leotar u subotu dočekuje Sokolac

Trebinjske košarkaše ovog vikenda očekuje susret sa ekipom Sokoca u okviru 7. kola I košarkaške lige Republike Srpske.

181103 kosarka

Gosti sa Romanije imaju identičan skor od pet pobjeda i jednog poraza, kao Borac i Radnik, što ih svrstava u sam vrh tabele i daje ulogu blagog favorita u ovom meču.

"Tačno je da Sokolac u Trebinje dolazi sa impresivnim skorom 5-1, ali s obzirom na protivnike koje su imali u prvih šest kola, ne bih se složio da su favoriti u ovom meču“, rekao je Dražen Šegrt, šef struke KK „Leotar“ i dodao: "Dva najbolja meča smo odigrali upravo protiv ekipa koje su u vrhu tabele, Borca i Radnika, gdje smo bili nadomak pobjede, ali zbog nedostatka sreće, kratke klupe i nedovoljnog iskustva ostali smo bez bodova. Mislim da polako ulazimo u pravi ritam. U prošlom kolu ostvarili smo i prvu gostujuću pobjedu, tako da vjerujem da možemo savladati Sokolac na svom parketu“, ističe Šegrt.

7. KOLO MLS
KK LEOTAR - KK SOKOLAC
SUBOTA, 24. NOVEMBAR 19:30
SD MILOŠ MRDIĆ TREBINJE

Košarkaški klub Leotar posebnu pažnju posvećuje mlađim kategorijama koje se ove sezone neprikosnovene u ne samo u Hercegovini u okviru ligaških takmičenja, nego na i na turnitima u okruženju.

181123 Seniori prate meceve mladjih selekcija

"Klinci su fantastično odigrali prvi dio njihove lige i svi u klubu smo ponosni na njihove rezultate. Nedavno su igrali u Tivtu gdje su takođe pokazali kvalitet i uvjerljivo savladali svoje protivnike. Iz njih je i turnir u Rijeci gdje su prvenstveno zbog dalekog put ostavrili nešto lošiji rezultat, ali su prikazali dopadljivu igru i sigurno stekli neophodno iskustvo. U nedjelju smo domaćini četvrtog po redu kvalifikacionog turnira Basket4kids, koji se u organizaciji Sport Klub televizije održava u dvorani Grada Sunca. S obzirom da se KK Leotar sa svim mlađim selekcijama nalazi na prvom mjestu, a ova generacija pokazuje u mečevima koji su iza nas jedan veliki napredak, želju i upornost, uz malu zadršku jer su nam 3 ekipe nepoznanica (Čapljina, Sport Talent i Lokomotiva) smatramo da sa ovim momcima u nedelju možemo bar do finala ovog turnira“, istakao je Šegrt.

Najuspješnije ekipe sa četiri kvalifikaciona turnira (Kiseljak, Tuzla, Posušje i Mostar) izboriće pravo nastupa na F4 turniru Bosne i Hercegovine. Pobjednička ekipa F4 turnira BiH ostvariće pravo nastupa na završnom regionalnom turniru.