230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

X express širi svoju mrežu! U Trebinju otvoren 12. distributivni centar

Kako se ostvaruju velike vizije, svojim primjerom nam svakodnevno pokazuje menadžment kompanije X Express.

181210 xpres1

Ova najbrže rastuća kompanija koja se bavi pružanjem usluga brze pošte u Republici Srpskoj i BiH nedavno je proslavila drugi rođendan, a kada se raspitamo kod njihovih klijenata često čujemo kako su u njima pronašli pouzdanog partnera i oslonac za unapredjenje svog poslovanja. Za vrlo kratko vrijeme ostvarena je dugoročna vizija kompanije, a to je pružanje najkvalitetnije usluge brze pošte i unapredjenje poslovanja klijentima kroz pružanje ove složene logističke i transportne usluge. 

Centar interesovanja ove kompanije poslednjih sedmica je grad Trebinje. Za to, kažu, imaju dosta opravdanih razloga, a danas je i šira javnost saznala zašto.
Uz svečani prijem, toplu dobrodošlicu i zvanice iz cijele Hercegovine i BiH, danas je otvoren i počeo sa radom novi distributivni centar kompanije X Express u Trebinju.

181210 xpres

Ovo je 12. distributivni centar koji su pokrenuli u Bosni i Hercegovini.

“Opredijelili smo se da u Trebinju, srcu Hercegovine, otvorimo novi distributivni centar koji će nam omogućiti da svim zainteresovanim klijentima na ovom području pružimo još kvalitetniju i bržu isporuku njihovih pošiljaka. Otvaranjem centra u Trebinju postižemo značajne logističke uštede i podižemo nivo kvaliteta usluge koju pružamo svojim klijentima, bilo da treba da pošalju robu iz Trebinja ili da je isporučimo njihovim primaocima ovdje”, izjavio je Duško Pantović, predsjednik uprave kompanije X Express. “Ponosan sam na sve zaposlene i zahvalan na povjerenju svih klijenata koji su isporuku svojih pošiljaka povjerili nama. Mi smo svakodnevno, 24h, u punom kapacitetu posvećeni tome da njihovo povjerenje opravdamo i izgradimo kompaniju na koju su ponosni i naši klijenti i partneri, i naši zaposleni“, dodao je Pantović.

Distributivni centar u Trebinju će raditi na adresi Cerska 1. u trebinjskom naselju Tini (Industrijska zona Novoteks).

181211 xpres lokacija

Dežurnu službu možete kontaktirati na dobro poznate brojeve 1380 i 080 05 1380, a za više informacija posjetite www.x-express.ba

X Express brza pošta
Usluge brze pošte i dostave na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Dok kažeš iks dostavljamo sve!

PR