230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Program "Novogodišnjeg hepeninga" na crnogorskom primorju predstavljen u Trebinju

Danas je u Trebinju u prisustvu velikog broja novinara i fotoreportera predstavljen kompletan novogodišnji hepening u obližnjim crnogorskim gradovima.

181218 presmontenegro

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Herceg Novog, Tivta, Kotora i Podgorice, predstavili su višednevne zabavne programe i koncerte poznatih izvođača iz regiona koji će biti organizovani na gradskim trgovima tokom novogodišnjih praznika.

Ovom prilikom organizovana je nagradna igra u kojoj su nagrađeni brojni učesnici press konferencije. 

Da podsjetimo, na putu Trebinje - Herceg Novi putarina se neće naplaćivati 30. i 31. decembra i 01. januara.

181218 presmontenegro1

Tradicionalno, bogat novogodišnji program, pripremili su i brojni hoteli širom Crne Gore. Na današnjoj press konferenciji o novogodišnjim aranžmanima i cijenama govorili su predstavnici hotelske grupe Montenegro Stars, strateških partnera Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Zahvaljujući spektakularnim dočecima na otvorenom uz atraktivne izvođače, veseloj atmosferi na ulicama, u hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima, Crna Gora se pozicionirala kao destinacija najboljeg prazničnog provoda u regionu.

Očekuje se da će i ove godine izuzetno kvalitetan, raznovrstan i dinamičan novogodišnji program, opravdati taj imidž i privući desetine hiljada gostiju da praznične dane provedu upravo u Crnoj Gori.

Programi dočeka su u nastavku.

TIVAT

I ove godine Tivat nudi pregršt iznenađenja u prazničnim danima. U saradnji sa Opštinom Tivat i Udruženjem ugostitelja i hotelijera Tivat, Turistička organizacija opštine Tivat je osmislila vrlo kreativan i sadržajno bogat program u prazničnim danima Dočeka 2019. godine.

181218 tivat
Dobro znane okićene gastro kućice, i ove godine će već od 15. decembra krasiti gradsku rivu Pine u Tivtu , sve do 10. januara. U tim danima, biće održani razni gastro sajmovi, božićni bazari, razovrsni programski sadržaji i brojna druga muzička dešavanja. U saradnji sa CZK Tivat, Ino projektima kao što su Porto Montenegro, Luštica Bay, Brend New Tivat kompanijom i mnogim drugim saradnicima, cilj je i ove godine dočarati i priližiti prazničnu atmosferu u mnogobrojnim cjelodnevnim aktivnostima svih 8 dana trajanja programa od 26 decembra do 02. januara. A u glavnom programu nas očekuju: 31.12 Željko Joksimović, 01.01 Lepa Brena, ali i Ana Rucner, Bojan Delić, Amadeus bend, Boris Novković, tribute band ABBA, tamburašice LA BANDA, The Gents, Disco Inferno Magic, Ana Kokić i grupa Toć.
Tivat ni ove godine nije zaboravio i one najmlađe, pa će 28 decembra biti rezervisana cjelodnevna zabava samo za njih. Pored dječije predstave i lokalno osmišljenih sadržaja sa muzičkim i plesnim školama, pravo iznenađenje će biti maštovito osmišljen program Leontine i škole pjevanja Danijela Alibabića D-mol uz goste Minju Subotu i Tijanu Dapčević.
Čekamo Vas u Tivtu i dobr nam došli.
Turistička organizacija opštine Tivat.

KOTOR

Velika imena domaće i regionalne rock scene – Damir Urban, Darko Rundek & Ekipa, Bombaj štampa, Psihomodo Pop, Galija, Four Blues Drivers, Autogeni trening i M.O.R.T. nastupiće u Kotoru tokom novogodišnjih praznika. Kotor je prvi grad u Crnoj Gori koji je 1997. organizovao doček na otvorenom, a već drugu godinu zaredom slavlje se odvija kroz manifestaciju Rock New Year.

181218 kotor

Praznični rock spektakl na kotorskom Trgu od oružja otvoriće sarajevski rok sastav osnovan 1982. godine, Bombaj štampa, kojeg predvodi glumac i reditelj Branko Đurić – Đuro, prepoznatljiv po hitovima „Bolje letim sam“, „Uzalud me podsjećaš“, „Mrak i ja“ i brojnim drugim.

Organizator programa je Turistička organizacija Kotor. Ulaz je slobodan.

HERCEG NOVI

Novljane i njihove goste u Novu 2019. godinu uvešće hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge i Sergeja Ćetkovića , kao i nastupi Ljube Stankovića i DJ-eva.
*Lokacija - Plato ispred hotela ''Igalo''
* 30.12.2018.god.
22:00h JELENA ROZGA
20:00 LJUBA I MARINA STANKOVIĆ
*31.12.2018. god.
23:00h RIBLJA ČORBA
21:00h predgrupa LIGHT UNDER THE BLACK MOUNTAIN
12:00h DJEČIJA NOVA GODINA
* Lokacija ŠKVER - DNEVNE DJ ŽURKE
*01.01.2019.god.
22:00h SERGEJ ĆETKOVIĆ
21:00h predgrupa TOĆ
* Lokacija ŠKVER - DNEVNE DJ ŽURKE

181218 hercegnovi

BAR

Turistička organizacija Bar predstavila je bogat novogodišnji program u Baru na trgu Vladimira i Kosare koji počinje 30. decembra. Za najmlađe će biti izvedena predstava „Začarani Deda Mraz“ sa početkom u 12.00h, a od 21.00h počinje zagrijavanje za najluđu noć, kada nastupaju Dino Beharović i D’Band i Aco Pejović. 31. decembra, u 12 časova, svečani Novogodišnji koncert hora ANTIVARI MUSICA. Od 21 čas, zabavljaće vas bend Akademia, a u Novu 2019. godinu uplovićemo uz veliki koncert Sergeja Ćetkovića!

181218 bar

Prvog januara od 21.30h ne propustite koncerte grupe Perper i Plavog Orkestra! Čekamo vas u Baru, 30. i 31. decembra i prvog januara! Podijelimo zajedno prazničnu atmosferu i nezaboravan provod!

HG Montenegro Stars

31.12. Goste će zabavljati Jelena Rozga i Indira Forza
01. 01. Bijelo Dugme u punom sastavu sa oba pjevača, pjevačicama iz Bugarske i orkestrom i Jelena Rozga
02.01. Haris Džinović
Sve tri noći nastupaće i Orkestar Žutog Serhatlica, Dj- evi.

BUDVA

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je svoj petodnevni novogodišnji program na trgu.

PODGORICA

Prvi "Podgorički praznični pazar", u trajanju od 23 dana će se održati na Trgu nezavisnosti, u Podgorici, i to od 19. decembra, pa sve do 10. januara. Spoj tradicije i urbanih elemenata novogodišnjeg programa učiniće da Glavni grad Crne Gore bude centar zbivanja kulturnog, umjetničkog i zabavnog karaktera. Program