230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Božićni turnir polako ulazi u završnicu, sutra dobijamo konačan spisak polufinalista

Borba na parketu Sportske dvorane u Bregovima se zahuktava, a kako se turnir u malom fudbalu bliži kraju igra postaje interesantnija i svaki meč donosi nove izazove.

190104 turnir

Večeras su odigrane četiri od ukupno 7 četvrtfinalnih utakmica, koje su bile izuzetno uzbudljive. Ekipe su se "pojačale" kako bi uvećale šansu za osvajanje turnira. Sjajne akcije, predivni golovi, penali, fer plej, energično navijanje, obilježili su ovo sportsko veče u trebinjskoj sportskoj dvorani.

U prvom meču u konkurenciji veterana sastali su se Gučina i Zlatara Rubin. Odnos snaga na parketu je bio prilično ujednačen sa dosta prilika na obje strane. Kada bi Gučina povela, ne dugo nakon toga Zlatara Rubin bi izjednačila. Šansu da odluči meč pri rezultatu 3:2, imala je Gučina preko Bratića, koji ne iskorištava stopostotnu priliku, da bi odmah nakon toga uslijedila kazna i gol Zlatare Rubin za izjednačenje i penale. U izvođenju kaznenih udaraca bolji su bili igrači Zlatare Rubin koji su ostvarili plasman u polufinale. Igrač utakmice je bio Darko Bojanović koji je u regularnom dijelu meča postigao dva gola i odbranio odlučujući penal.

(A1) GUČINA - (B2) ZLATARA RUBIN (VETARANI) 3:3 (1:1) PENALI 9:10

Nešto više pažnje gledalaca privukla je utakmica seniora Bemiksa i Nevesinje puteva. Viđena je veoma brza i eksplozivna igra, a sa druge strane tvrda i bez puno šansi za gol. Plasman u polufinale ostvarila je ekipa Bemiks koja je do pobjede došla prije svega na iskustvo. Sve pohvale idu na račun golmana oba tima koji su u više navrata briljirali pri odbrani svojih mreža.

(A1) BEMIKS - (B2) NEVESINJE PUTEVI 2:0 (0:0)

Veterani Gradske boračke orgzanizacije večeras su završili takmičenje na ovogodišnjem Božićnom turniru izgubivši od ekipe Nevesinje. Prvo poluvrijeme je proteklo relativno mirno i bez naznaka većih uzbuđenja, međutim u drugom dijelu viđena je potpuno druga slika na parketu. Igrači su se raspucali, a mreže su se tresle na obje strane. Nakon 40 minuta susreta rezultat je glasio 4:4, pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. Nakon promašenog penala Gurovića, Nevesinjci odnose pobjedu konačnim rezultatom 7:6. U polufinalu se sastaju sa ekipom Lokoportal.

(A2) NEVESINJE - (B3) GBO TREBINJE (VETERANI) 4:4 (1:1) PENALI 7:6

Po nepisanom pravilu posljednja utakmica večeri bude i najuzbudljivija, a ništa drugačije nije bilo ni ove večeri, kada su se sastali seniori Recesija doo Baćević i Zlatara Rubin.  Okršaj dvije veoma jake ekipe sa dosta kvalitetnih i iskusnih pojedinaca podigle su kvalitet igre na visok nivo. Preko 500 ljubitelja ovog sporta svjedočilo je potpuno neizvjesnom meču, a pobjednik je odlučen bukvalno u posljednjem minutu susreta. Jedini gol na meču postigao je Miljan Vico za konačno slavlje i prolaz u polufinale. Imali su večeras Trebinjci sreće, odnosno nisu bili kažnjeni za preveliki broj nerealizovanih šansi.

(B1) RECESIJA DOO BAĆEVIĆ - (A2) ZLATARA RUBIN 0:1 (0:0)

Važno je napomenuti da su utakmice protekle u korektnoj atmosferi u duhu fer pleja, a druženje je nastavljeno u Sport kafeu.

Sutra od 18 časova u Sportskoj dvorani u Bregovima je na programu i drugi dio četvrtfinalnih mečeva u konkurenciji seniora i veterana, kada ćemo saznati ko će biti preostali  polufinalisti Božićnog turnira u malom fudbalu koji organizuje Trebinjesport Trebinje.

Petak, 4 januar

18:00 (C1) KAFANICA BILEĆA - (D2) STOLAC

19:00 (B2) RESTORAN KASTEL NIKŠIĆ - (A3) NIKŠIĆ (VETERANI)

20:00 (D1) HRUPJELA - (C2) KMF TREBJESA NIKŠIĆA