230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Lokoportal Trial i Bemiks pobjednici Božićnog turnira

Ekipa Lokoportal Trial pobjednik je ovogodišnjeg Božićnog turnira u malom fudbalu u konkurenciji veterana.

190116 turnir

Tim Lokoportal slavio je u finalu protiv Zlatare Rubin rezultatom 6:2 i pored pehara i medalja osvojio je novčanu nagradu od 1.000 KM.
Kao drugoplasirana ekipa Zlatara Rubin je osvojila 500 KM. Treće mjesto i nagradu od 300 KM u konkurenciji veterana je osvojila ekipa W-Win Nevesinje koja je bila ubjedljiva protiv tima Restoran Kastel iz Nikšića rezultatom 8:4.

Najbolji igrač turnira u kategoriji veterana bio je Jovica Vico iz pobjedničke ekipe. Najbolji golman je bio Vlado Berak iz ekipe GBO Trebinje, dok je najbolji strijelac bio Tomislav Stajić iz ekipe W-Win Nevesinje. Nagradu za Fair-play ekipu dobio je tim Restoran Kastel iz Nikšića. Posebna nagrada uručena je sportskoj legendi Vanji Deliću koji je prije 30 godina bio prvak Jugoslavije, kada je u Trebinju ekipa "Premijera" pobijedila "Mostarske kiše". Pošto Trebinjci ne zaboravljaju istinske sportske legende gospodinu Vanji je uručen prigodan pehar i priznanje u ime pomenutog jubileja.

U konkurenciji seniora treće mjesto je pripalo ekipi Hrupjela, koja je bila bolja od Stoca i to rezultatom 7:1. Drugo mjesto pripalo je ekipi Zlatara Rubin, dok je prvak Božićnog turnira bila ekipa Bemiks. Naime, u 33. minuti susreta ekipa Zlatare Rubin je protestujući na sudijsku odluku napustila parket i nije se vraćala, pa je pobjeda pripala Bemiksu.

190116 bemiks

Uvertiru za finalni meč seniora pred punom Sportskom dvoranom "Miloš Mrdić" priredile su ekipe omladinskih selekcija Fudbalskog kluba Leotar.