230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Brotnjo u posljednjim minutima do pobjede protiv Leotara

Ove večeri je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju odigrano 11. kolo Premijer futsal lige u kojem su se sastali KMF Leotar i MNK Brotnjo iz Čitluka.

190128 futsal

Igrači Leotara su većim dijelom meča bili bolji protivnici na parketu, te su imali više šansi da postignu pogodak. Domaći su preko Vica, Šešelja, Cimirota i Jokića imali veliki broj izglednih prilika da bodove zadrže u Trebinju, ali kao što to obično biva u sportu, neiskorištene priliku na kraju budu kažnjene. Tako je bilo i u ovom slučaju, mada su svoj udio u porazu Leotara imale i sudije. Naime, 3 minuta prije kraja susreta Vido Milojević nakon duela biva kažnjen sa drugim žutim kartonom, odnosno isključenjem, što je očigledno bila preoštra sudijska odluka, koja je na kraju i presudila Trebinjcima. Nakon toga gosti sa igračem više stvaraju par prilika od kojih se Leotar sjajno brani, da bi već u narednoј iskoristili višak i postigli gol. Strelac je bio Zvonimir Ćavar. Nemoćan je bio golman Leotara Dejan Šarenac koji je večeras bio izvanredan, odbranivši svoju mrežu u više navrata.

Leotar u sljedećem kolu gostuje u Mostaru kod Zrinjskog.

SD "Miloš Mrdić" - Gledalaca 120. Sudije: Marčinko, Macić, Mavrak (svi iz Mostara). Delegat: Slavko Marjanović.

KMF LEOTAR - MNK BROTNJO 0:1 (0:0)

Leotar: Šarenac, Andrić, Cimirot, Šešelj, Jokić, Vico, Sulaver, Debelnogić, Čečur, Milojević, Vujović, Savić, Milošević. Trener: Dragan Spaić.

Brotnjo: Ivanković J., Bošnjak, Galić, Granić, Grgić, Pehar, Miličević, Odak, Ivanković D., Marković, Ćavar 1. Trener: Matej Čilić.