230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjski klima majstori izazivači sudbine, sigurni u svom poslu!

Stvari koje se u nekim drugim zemljama ne bi mogle ni zamisliti, sa lakoćom rade dva trebinjska majstora, koja svojim inovativnim, lucidnim, ali sigurnim rješenjima iz domene zaštite na radu, obavljaju svoje svakodnevne poslove.

190131 majstori

Glavni nosioci ove nesvakidašnje priče su Ozrenko Sudar i Đorđe Ateljević koji svoje poslove obavljaju na isturenim dijelovima zgrada, na visini od nekoliko desetina metara izazivajući tako sudbinu u nadi da im se ništa loše neće dogoditi.

Iako to tako baš ne izgleda na prikazanim fotografijama, ovaj par prekaljenih bauštelaca je u svom zadnjem poduhvatu preduzeo sve neophodne mjere zaštite kako bi posao obavio bez opasnosti po svoj i život drugih. Kao i uvijek sa maksimalnom efikasnošću koriste improvizaciju sa opremom koju posjeduju. Planinarskim konopcima i španerima, te merdevinama i pomoćnom daskom, obezbijedili su stabilno postolje sa kojeg su bez problema instalirali klima uređaj na 5. spratu.

Ovo nije prvi put da instaliraju uređaje za klimatizaciju na nepristupačnim mjestima, naprotiv, sa takvim slučajevima imaju mnogo iskustva. U posljednih desetak godina na području cijele Hercegovine postavili su preko 2.000 klima uređaja i boljih majstora za taj posao na ovim prostorima, a i šire sigurno nema.

Iskreno se nadamo da će ih u ovim vratolomijama sreća i ubuduće pratiti.