230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje i Grad sunca predstavljeni na Sajmu turizma u Ljubljani

Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa Turističko – rekreativnim centrom “Grad sunca” predstavila je turističku ponudu Trebinja u okviru Međunarodnog sajma turizma – “30th Natour Alpe-Adria tourism fair”, koji je održan u periodu 30.01 – 02.02. 2019. godine u Ljubljani.

190204 Ljubljana

Bio je ovo prvi direktni nastup predstavnika turističke industrije Trebinja na tržištu Republike Slovenije, a isti je realizovan u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije Republike Srpske (TORS).

Turistička ponuda Trebinja i nosici turističke ponude, poslovni i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu sa posebnim naglaskom na aktivni odmor, aktivnosti u prirodi i avanturizam, te turističko – sportsku ponudu i sadržaje za rekreativce koje nudi “Grad sunca” predstavljena je velikom broju posjetilaca sajma, predstavnicima turističkih subjekata, inostranim turističkim agencijama i tur-operaterima, zaposlenima u turističkoj industriji, široj stručnoj javnosti i predstavnicima medija Slovenije i regiona.

190204 Ljubljana2

Ova značajna turistička smotra bila je i prilika da se dodatno učvrsti postojeća saradnja, te uspostave novi kontakti, veze i konekcije sa turističkim agencijama i turoperaterima koje posluju na regionalnom turističkom tržištu, pa se s pravom može očekivati da predstojeća turistička sezona bude izuzetno dobra kada su u pitanju individualne i grupne turističke posjete Trebinju, a posebno nastavak trenda uvećanja priliva turista koji se bilježi od strane turista iz Republike Slovenije.

190204 Ljubljana1