230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Srednjoškolci trebinjske regije odlučni u stvaranju bolje budućnosti

Tokom prethodnog vikenda srednjoškolci Mreže savjeta učenika trebinjske regije su se sastali u Trebinju na trećem regionalom treningu, sa ciljem planiranja aktivnosti za dugo polugodište.

190212 mresurs

Srednjoškolci su još jednom imali priliku proći kroz sve probleme na koje nailaze, obraditi aktivnosti isplanirane za drugo polugodište, te raditi na komunikaciji, koja je veoma bitna da bi funkcionisali kao tim.

„Uspjeh ovog treninga ogleda se u produktivnosti članova i idejama koje su proizašle iz našeg rada i druženja. U drugo polugodište smo ušli ponosni postignutim rezulatima iz prvog, i spremni za realizaciju aktivnosti koje nam predstoje u narednom periodu“ – kaže Dragana Delić, predsjednica ove regije.

Nakon uspješnog treninga izabrano je i prelazno rukovodstvo, odnosno ono rukovodstvo koje će objavljati svoju funkciju nakon što maturanti završe školsku godinu:

Ana Mirjana Vlačić, predsjednica
Đurđica Simović, potpredsjednica
Nikolina Stojanović, potpredsjednica
Anđela Dželatović, PR

190212 mresurs1

„Što se tiče protekla dva dana mislim da su mi bila jako korisna, jer smo svi zajedno detaljnije razradili aktivnosti koje smo ustanovili na prethodnom treningu. Ponosna sam na svoj tim i zahvalna sam im na svemu što smo do sada uradili – kaže Ana Mirjana Vlačić, novoizabrana predsjednica prelaznog rukovodstva.

Nakon uspješno sprovedenih aktivnosti u prvom polugodištu srednjoškolci kreću sa realizacijom aktivnosti za drugo polugodište, a upravo ovaj trening im je pomogao da spremniji krenu u nove izazove.