230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tamara Tomović: Osvajanje novog znanja nema granice

“Učite njemački jezik! Brzo, lako, uspješno do sertifikata.

190220 tamara

Ako imate san, idite za tim. Koristite jezik na način na koji ga inače koristite – kao sredstvo za komunikaciju u realnom životu; preneseno u učionicu“, rekla je prof. Tamara Tomović dok je s ponosom uručivala međunarodno priznate sertifikate Goethe-Instituta svojim polaznicima kurseva.
Nevena Vukojević (A1), Bratislav Vukojević (A1), Goran Radulović (A1), Teodora Stanić (A1), Aleksandar Bubalo (A1) podijelili su s nama utiske sa kursa njemačkog jezika i utiske sa ispita.

Aleksandar Bubalo i Goran Radulović planiraju da svoje znanje i certifikate iskoriste za poslovni angažman u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja. Učenje kod profesorice Tomović su ocijenili kao sjajno, te će i ostalima prenijeti to iskustvo.

Bračni par Vukojević nakon sticanja ovog priznanja svoj životni put nastavlja u Njemačkoj, tačnije Dizeldorfu. Kažu da su veoma zadovoljni profesoricom Tomović i njenim pristupom, te svakom preporučuju ovaj način i metodu učenja stranog jezika. 

190220 nevena bratislav

Učenica osmog razreda Osnovne škole Teodora Stanić danas je dobila A1 certifikat, a kako kaže neće se ovdje zaustaviti, već će nastaviti usavršavati svoje znanje iz njemačkog jezika kod profesorice Tomović.

IMG 2447

Promocija je setrifikata održana u sjajnom ambijentu hotela SL Industry Trebinje.

PR