230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Policijska uprava Trebinje obilježila Dan policije Republike Srpske

Policijska uprava Trebinje je danas, 02. aprila 2019. godine. obilježila Dan policije Republike Srpske, služenjem parastosa za 30 poginulih pripadnika Centra javne bezbjednosti Trebinje, koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske.

190402 policija dan

Načelnik Policijske uprave Trebinje je ovom prilikom istakao: „ Hvala vam svima što ste došli da zajedno obilježimo 27 godina postojanja policije Republike Srpske. Povodom Dana policije Republike Srpske obišli smo i zapalili svijeće na grobovima naših poginulih kolega, koji su zajedno sa Vojskom Republike Srpske stvorili Republiku Srpsku. Njih ne želimo i nikada ne smijemo da zaboravimo.
Policijska uprava Trebinje je u okviru obilježavanja Dana policije organizovala i „Dan otvorenih vrata“, akciju dobrovoljnog darivanja krvi, niz predavanja za osnovce i srednjoškolce s namjerom da ih podučimo negativnim stranama upotrebe opojnih sredstava, kao i kako da što bezbjednije učestvuju u saobraćaju. Nisu zaboravljeni ni penzionisani radnici, od kojih smo svi učili posao.
Moram da istaknem da sa trenutom strukturom mojih saradnika je zadovoljstvo raditi. Svoje poslove obavljaju profesionalno, što se može zaključiti iz rezultata koji su iako je tek početak godine, značajni, npr. oduzeto je više od 19 000 paklica cigareta, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 45 000КM, lišili smo slobode 98 migranata, oduzeto je i 244 600 grama opojne droge marihuane, uz sve ove aktivnosti i stanje bezbjednosti je održano na visokom nivou.
Iskoristiću priliku i da se svima zahvalim na saradnji, prije svega građanima i lokalnim zajednicama sa željom, da je svakim danom još više unaprijeđujemo na obostrano zadovoljstvo.“