230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Promovisan raskošan talenat muzičkih ambasadora Trebinja

Sinoć su se Muzejom Hercegovine Trebinje čuli zvuci Betovena, Baha, Ramoa, Pula, Markovića, Berkoviča, Кonjevića, Baruha, Popa, Delibesa, Burgmilera, Lista, Vijenjavskog. 

190411 muzicko

Na klaviru, violini i flauti su ih izvodili Anja, Talija, Milica, Sara, Helena, Sofija, Marija, Atanasija, Elena, Teodora, Marina, Marija, Tina, Jelena, Anja i još jedna Anja, dok je Кatarina pokazala svoje umijeće u solo pjevanju.

Bio je to koncert prvonagrađenih učenika na Republičkom takmičenju u Prijedoru i Međunarodnim takmičenjima u Aranđelovcu i Bijeljini Muzičke škole „Trebinje“.

Sa ponosom, na početku, svoje učenike predstavila je direktorka Dušanka Babić, istakavši da su učenici, svojim učešćem na takmičenjima i osvojenim nagradama, pronijeli dobar glas o školi, Trebinju, a i Republici Srpskoj, na radost svojih profesora i roditelja.

Na kraju koncerta, direktorka je svojim učenicima uručila diplome. Prenosimo vam dio atmosfere ove izuzetne večeri u Muzeju Hercegovine Trebinje, uz najiskrenije čestitke svim nagrađenim učenicima i profesorima Muzičke škole u Trebinju.