230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Organizatori putovanja iz Norveške u posjeti Trebinju

Kreatori i organizatori turističkih putovanja iz Norveške u potrazi za novim atraktivnim destinacijama za svoje klijente, danas su, na preporuku prijatelja sa ovih prostora, posjetili Trebinje i upoznali se sa svim onim što ovaj grad nudi.

190417 norvezani

Erik Piterson vlasnik preduzeća koje se bavi organizacijom putovanja po cijelom svijetu, je nakon samo jedne posjete Trebinju odlučio da ovaj grad uvrsti na mapu svojih budućih putovanja. Prema njegovim riječima, oko tri stotine putnika iz Norveške imaće narednih sezona priliku da uživa u čarima našeg grada, te eno i gastro ponudi, a u programskoj šemi će im biti uključen nezaobilazni Grad Sunca sa svim svojim kapacitetima, kao i eminentni Podrum Vina Petijević.

190417 erik

"Posebno smo oduševljeni Gradom Sunca, gdje planiramo da organizujemo poslovne konferencije za svoje klijente, te obavljamo razne druge aktivnosti, dok ćemo sa druge strane imati više nego dovoljno vremena za razonodu i uživanje u blagodetima ovog podneblja, po čemu je ovaj grad za našu kompaniju savršen", kaže za Lokoportal Erik Pitersen. "Vinarija Petijević posjeduje sve što nam treba. Vinograd je predivan, duga tradicija u pravljenju vina, domaćini sjajni, vino, hrana, podrum i kapaciteti su veoma pogodni za naše putnike koji će zasigurno uživati u svemu. Dolazimo ovdje ponovo" dodaje Pitersen.

Bojan Vučurević izvršni direktor za turizam i usluge u Gradu Sunca ističe da sa ovom posjetom i drugim brojnim aktivnostima polako počinju pripremu za ljetnu sezonu.

"Ono što nas očekuje jeste dolazak brojnih sportskih kolektiva na pripreme koji će popuniti kapacitete na sportskim terenima SL Olimp, zatim slijedi otvaranje ljetne turističke sezone, odnosno Aqua parka kada ponovo očekujemo veliki broj gostiju iz gradova okruženja, kao i iz našeg grada. Ono što našu ponudu svakako izdvaja od primorskih gradova jeste konkurentna cijena, koja je privlačna ne samo posjetiocima iz okruženja već i brojnim agencijama i turoperaterima iz udaljenih zemalja, koji se uveliko interesuju za naš Grad", ističe Vučurević za Lokoportal.

Da podsjetimo, u Gradu Sunca je Hotel Panorama, jedini hotel na ovim prostorima sa 5 zvijezdica, Aqua park prilagođen svim generacijama - kapaciteta 5.000 dnevno, Dino park, Wellness centar Galija, Sunčana igraonica za najmlađe, a sve u skladu sa visokom turističkom ponudom. Treba napomenuti da je u toku izgradnja Bijelog grada sa kompleksom hotela i vila, a planiran je i voćarsko vinogradarski kompleks.

PR