230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najbolji ribolovac regije u prestižnoj emisiji "Lov i ribolov" (video)

Najbolji ribolovac regije još jednom je potvrdio i opravdao svoje znanje i iskustvo pojavom u najprestižnijoj emisiji o ribolovu na Balkanu!

190422 puja blaf

Riječ je naravno o Radoslavu Pujiću koji je u proteklom periodu bio glavni akter na snimanju emisije "" sa prekaljenim stručnjakom ribolova Srđanom Despotom Blafom autorom emisije.

Ovaj par velikih zaljubljenika u prirodu, koji su od malih nogu ušli u ribolovačke vode, uživao je na vodama kojima gazduje Sportsko ribolovno društvo Trebinje. Ribolovačka priča je počela na rijeci Trebišnjici, preko Lastvanskog jezera, rijeke Sušice, pa sve do Bilećkog jezera. Na ovom snimanju pridružili su im se i ostali pasionirani trebinjski ribolovci, Simeon Dučić, Dragan Šišković, Mišo Aćimović i drugi. Razmjenjivala su se iskustva, upecalo se nekoliko dobrih primjeraka, a sve je završilo sa druženjem i degustacijom hercegovačkih delicija u kombinaciji sa kvalitetnim lokalnim vinima.

U video reportažama u nastavku pored ribolovačke priče, možete uživati u divnim kadrovima našeg grada i okoline, te biže se upoznati sa Trebinjem, trebinjskim vodama, istorijom, geografijom, ljudima i običajima. Emisije su prije nekoliko dana emitovane na srpskoj nacionalnoj televiziji RTS.

Zaključak ribolovaca je da Trebinje ima sve predispozicije da postane pravi ribolovački raj i veoma atraktivna lokacija za razvijanje ribolovačkog turizma. Neki od glavnih razloga koje su naveli su očuvana priroda, nezagađenost vode, široke pristupačne obale, jezera, bogatstvo raznim vrstama ribe, redovno poribljavanje...