230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ŽOK Leotar pobjednik Vaskršnjeg turnira

Ženski odbojkaški klub "Leotar" je pobjednik ovogodišnjeg Vaskršnjeg turnira u odbojci za pionirke.

190426 zokleotar

Tako bi glasila oficijelna vijest a ona drugačija, vijest koja pokuša da izazove emociju bi glasila pobjednici su svi i ŽOK „Leotar“ i OK „Ljubinje“, „Crvena zvijezda“ iz Obudovca, „Gradiška“, „Akademac„ iz Podgorice kao i „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva.

„Turnir je zamišljen kao manifestacija koja će doprinijeti afirmaciju ovog trofejnog sporta, ali i druženju mladih odbojkašica, odavno je prevazišla svoje prvobitne ambicije. Naš Vaskršnji turnir postao je mjesto u kome se gosti uvijek rado vraćaju, a odbojka je toliko napredovala da možemo sa sigurnošću da tvrdimo, bez lažne skromnosti, da je naš turnir možda i najjači i najkvalitetniji na ovim prostorima“, kaže Mišo Pešić, trener Ženskog odbojkaškog kluba „Leotar“.

U finalnom duelu viđena je odlična odbojka. Ljubinje je u duelu protiv domaćina, u završnom setu imala prednost od 14-8 i šest meč lopti ali…. Ali, pobijedile su Trebinjke koje su „vezale“ osam poena i ostvarile pobjedu koja je izazvala erupciju oduševljenja u dvorani.

Konačan rezultat od 2-1 potvrđuje prethodnu priču o neizvjesnosti i kvalitetu ovog duela.

Treće mjesto pripalo je ekipi „Gradiške“, četvrta je „Slavija“, peto mjesto pripalo je odbojkašicama podgoričkog „Akademca“, a posljednje mjesto zauzeo je prošlogodišnji šampion, „Crvena Zvijezda“ iz Obudovca. (Rato Mijanović - Radio Trebinje)