230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poslastica za pivoljupce - Pivnica Humsko otvorila svoja vrata

Nekadašnji popularni Sportski bar u srcu Trebinja renoviranjem prostora i proširivanjem pivske karte mijenja ime u Pivnica Humsko - prema pivu iz vlastite proizvodnje.

190430 humsko

Ovim potezom Pivnica sav svoj fokus baca na kraft piva, kako proizvodnju tako i prodaju ovih sve popularnijih pića, a renovirani prostor je prilagođen da gostu pruži maksimalan užitak konzumacije piva.

Pivnica Humsko u Starom gradu idealno je utočiste za ljubitelje piva, jer ima nešto što niko nema u našem gradu, a to je pivska karta koja ima preko 30 vrsta piva sa svih strana svijeta.

Vlasnici najavljuju i više vrsta točenih piva, a za početak će se točiti Humsko, Nikšićko, OZ kraft, Raft - Foča, dok je vinska karta bogatija za vina Podruma Aćimović, Dostić i Tvrdoš.

Misija Pivnice Humsko Trebinje je sa ljubavlju proizvoditi i točiti vrhunsko pivo isključivo od najboljih prirodnih sastojaka, te na taj način biti neizostavni dio prijateljskih druženja u pivnici, prodajnim mjestima partnera, kao i domovima ljubitelja piva. Pivnica želi stvarati dugoročne odnose te na aktivan način pozitivno uticati na lokalnu zajednicu u kojoj djeluje.

Vizija Pivnice Humsko je postati pivski simbol za kvalitet, tradiciju i prijateljstvo, dok su predanost, strast, kreativnost, prijateljstvo i saradnja temeljne vrijednosti koje Pivnica Humsko njeguje.

FACEBOOK STRANICA

PR