230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Naš Aleksej Milenković dobio poziv od delfina Nikole Rađena za učešće u vaterpolo kampu u Pančevu

Juče je u Moskvi odigrana završna utakmica grupne faze Lige šampiona u vaterpolu u kojoj su se sastali Dinamo iz Moskve i FTC Telekom iz Budimpešte.

190516 radjen

Naša mlada nada vaterpola Aleksej Milenković, o kojem smo već pisali, je sa svojim saigračima imao prilliku da prati ovaj meč i navija za srpske reprezentativne, Rađena, Pijetlovića, Subotića, koji igraju za ovaj poznati ruski vaterpolo klub. Nakon meča su se družili sa proslavljenim vaterpolistima, a Aleksej je pozvan od strane jednog od najboljih vaterpolista svih vremena Nikole Rađena da ove sezone učestvuje na prestižnom Kampu vodenih sportova "Number one", koji se održava u Pančevu, a koji će realizovati najbolji koordinatori i vrhunski treneri.

Kamp će svim polaznicima omogućiti da svoja znanja i vještine stiču na najsavremeniji način, u vrhunskim uslovima, na bazi šampionskih sportskih programa i uz konstantan rad sa domaćim i svjetskim stručnjacima.
Polaznici kampa će imati priliku da se upoznaju i rade sa našim najboljim sportistima, šampionima i legendama poput Dejana Savića, Gojka i Duška Pijetlovića, kao i da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja.

Aleksej je ponosan i srećan što se družio sa zlatnim imenima našeg vaterpola, a u iščekivanju kampa gaji nadu da će u budućnosti puno naučiti od njih.