230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poznati polufinalisti Olimpijade - Uzbuđenja ne može nedostajati

Večeras su zbog loših vremenskih uslova četvrtfinalni mečevi 63. Olimpijade odigrani u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" koja je bila ispunjena skoro do posljednjeg mjesta.

190722 cetvrtfinale

Kao što je i bilo za očekivati završnica tradicionalnog kvartovskog takmičenja donijela je dosta uzbuđenja, lijepih akcija, golova, a sa druge strane fer i korektne igre svih učesnika.

Sportsko veče otvorio je duel branioca titule Hrupjela i ekipe Bregova. Favorizovana ekipa Hrupjela bila je ubjedljiva protiv Bregovčana rezultatom 4:1 (3:0). Strijelci za Hrupjela su bili Milojević, Vujović, Milić i Milivojević, dok je jedini gol za Bregove postigao Šešlija.

Hrupjela - Bregovi (3:0) 4:1

Iako to nje izgledalo na startu meča, drugi duel između Donjih Polica i Gučine je donio dosta uzbuđenja. Rezultat na poluvremenu je glasio 1:1, pa je u nastavku viđena žustra borba sa obje strane. Ređale su se šanse, ali je Gučina bila nešto borbenija i upućivala više udaraca u okvir gola protivnika. Sa zadnjim zviždukom sudija rezultat je ostao nepromijenjen. Najzaslužniji za ostanak Donjih Polica u  egalu, a kasnije i za prolazak u polufinale je svakako njihov golman Tubić koji je imao preko 20 nevjerovatnih intervencija, a koje je publika znala itekako da pohvali. U maratonskom izvođenju penala malo koncentrisanija je bila ekipa Donjih Polica koja je slavila konačinm rezultatom 9:8.

Gučina - Donje Police (1:1) penali 8:9

U trećem večerašnjem susretu sastali su se Tini i Gornja Hrupjela. Ovaj meč je donio dosta neizvjesnosti, jer je pobjednik odlučen svega dva minuta prije kraja susreta. Tini ekipa koja ima više iskustva u nogama, i koja je slovila za favorita u ovom duelu, večeras nije uspjela da nadigra protivnika. Jedini pogodak je postigao Janjoš u 38. minuti meča. Probali su Tinjani sa 5 igrača ali su se Hrupjelčani znali odbraniti.

Tini - Gornja Hrupjela (0:0) 0:1

Kao što to obično biva posljednji meč je donio i najviše uzbuđenja. Sastali su se stari rivali i bivši šampioni Olimpijade Mokri dolovi i Gorica. Sa jedne strane starija i iskusna ekipa Mokrih dolova, a sa druge mlađa, brža i borbenija Gorica. Vodila se žestoka borba za svaku loptu, dok je publika bila podjeljena i bodrila svoje igrače iz kvarta. Prvo poluvrijeme je pripalo Goričanima koji su preko Ramića i Lojovića došli do prednosti od 2:0. U nastavku je ekipa Mokrih dolova pokušala da uzvrati, ali su igrači Gorice odoljevali svakom napadu. Odigrali su izuzetno dobro u odbrani, a za pohvalu su i intervencije golmana Perišića, koji se upisao i u strijelce. Nemoćan je bio i pokušaj Mokrih dolova da sa 5 igrača u napadu ugrozi gol Gorice. Konačan rezultat je glasio 4:0.

Mokri Dolovi - Gorica (0:2) 0:4

Odličan posao je odradio sudijski par Goranović/Suvajac.

Polufinalni mečevi su na programu u srijedu 24. jula.

20:00 časova Hrupjela - Gorica
21:00 čas Donje Police - Gornja Hrupjela

Prije polufinalnih mečeva sa početkom u 19 časova biće odigrano finale Omladinske Olimpijade u konkurenciji kadeta u kojem će se sastati Hrupjela i Glavna ulica Bemiks.