230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uzbuđenja u najavi, na programu polufinale Olimpijade - Spremne nagrade za publiku

Dugo čekana završnica 63. Olimpijade u malom fudbalu je konačno stigla, a ulog koji sa sobom nose polufinalni mečevi nije mali, zbog čega publika sa pravom očekuje da okršaji ekipa budu na nivou faze takmičenja koja se igra.

190715 olimpijada

Sportsko veče će otvoriti finalni susret u konkurenciji kadeta, gdje će se sastati Hrupjela i Glavna ulica Bemiks. Meč počinje u 19:00 časova.

Nakon toga slijedi prvi polufinalni meč u seniorskoj konkurenciji, koji slovi za meč finala prije finala, jer se sastaju sadašnji i bivši šampioni ovog tradicionalnog kvartovskog takmičenja Hrupjela i Gorica. Drugi polufinalni čine Donje Police i Gornja Hrupjela. I ovaj meč će zasigurno biti uzbudljiv, jer je ulog Veliko finale i šansa za prestižnu titulu šampiona Olimpijade. 

Biće ovo odlična prilika za dodatnu promociju malog fudbala u Trebinju, a svi ljubitelji ovog sporta imaće priliku da uživaju u veoma kvalitetnom sportskom nadmetanju.

20:00 časova Hrupjela - Gorica 
21:00 čas Donje Police - Gornja Hrupjela

BOGATE NAGRADE ZA PUBLIKU

Na ulazu Stadiona malih sportova "Aleksandar Masleša" prodavaće se karte za učešće u nagradnoj igri po cijeni od 2,00 KM koje, ukoliko ih izvuku pretposlednjeg dana takmičenja, srećnim dobitnicima može donjeti Poklon vaučer za večeru za 4 osobe u Restoranu "Ognjište", kao i Poklon vaučer u vrijednosti od 100,00 KM u butiku Juventa Sport u Prodajnom centru Tropic u Bregovima.

Da podsjetimo, organizator Trebinjesport je pripremio bogat fond nagrada za publiku i za Veliko finale Olimpijade.

Glavna nagrada za publiku je Plazma TV.
Nagrada sponzora WWin kladionica je konzola Sony Play Station 4.

Izvlačenje srećnih dobitnika će biti finalne večeri 63. trebinjske Olimpijade. Pravo učešća u nagradnim igrama imaju svi oni koji kupe ulaznicu za veliko finale po cijeni od 2.00 KM.

WWIN NAGRAĐUJE SVOJE ČLANOVE SA VAUČERIMA OD 20 KM

Za sve registrovane članove ove kladionice i one koje se registruju u toku finalne večeri, WWin organizuje nagradnu igru, gdje će nagrada biti poklon vaučer u iznosu od 20 KM.