230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Otvaranjem Sajma meda i vina počele Preobraženske svečanosti

Otvaranjem 12. Sajma meda i vina počele su Preobraženske svečanosti, koje najavljuju Slavu grada kao najveći događaj godine u gradu na Trebišnjici.

190818 sajam

Svoje proizvode su predstavili trebinjski vinari i medari po kojima ovaj kraj privlači najveći broj turista u posljednjim godinama.

Sajam je otvorio gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić koji je svim okupljenim poželio dobrodošlicu u grad otvorenog srca. Među gostima su bili predstavnici gradova pobratima i prijatelja iz Srpske, Srbije i sa Кosova i Metohije, kao i predstavnici udruženja Hercegovaca iz Srbije, te Кonzularne kancelarije Srbije u Banjaluci i Trebinju.

Grad Trebinje je spremio bogat muzički program u kojem će nadamo se svi istinski uživati. Za večeras u 21:30h na Trgu slobode je zakazan koncert Policijskog orkestra MUP-a Srpske, a u Muzeju Hercegovine biće upriličeno otvaranje izložbe slika Milene Šotre Gaćinović – izložba povodom 110 godina od rođenja slikarke.

Sutra će naš grad privući, po svemu sudeći, rekordan broj ljudi koji Trebinje nose u srcu i kojem se uvijek vraćaju. 19. avgusta na Trgu slobode nastupiće popularna makedonska pjevačica Kaliopi.