230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pravi šampioni treniraju u Tonusu

Danas smo u Fitnes klubu TONUS zatekli jednu od najvećih trebinjskih košarkaških zvijezda, koja je osvajanjem bronzane medalje na Evropskom seniorskom šampionatu ostvarila najveći uspjeh trebinjskih sportista, a riječ je naravno o Nikolini Milić.

190827 milic

Ova dvadesetpetogodišnjakinja standardna je reprezentativka Srbije, a nakon zapaženih nastupa u Italiji i Belgiji, u ovoj sezoni nosiće dres španske Gernike (Lointek Gernika Bizkaia), koja nastupa u najjačoj evropskoj ligi. Milićeva ima sjajnu sezonu iza sebe. Za 24 minuta u prosjeku na parketu, postizala je 18.9 poena, imala 8.3 skokova i 1.7 asistencija.

Svojstveno je da sportisti na tzv. aktivnom odmoru rade na sebi, kako bi ostali maksimalno pripremljeni za profesionalne zadatke koje ih očekuju u sezoni. Tako i Nikolina svakog dana provede po nekoliko sati vježbajući u teretani, a ako tome dodate košarkaške treninge prostim računom dolazite do podatka da Nikolina minimum pet sati u toku dana provede trenirajući. Eto vam odgovora na pitanje zbog čega spada u red vrhunskih sportista.

Nikolina za Lokoportal kaže da je Tonus najbolji trebinjski fitnes klub, jer posjeduje sve što je potrebno sportistima kako bi održavali top formu i pripremali se za važne mečeve. Kada je na odmoru u svom rodnom gradu skoro svakodnevno vježba u Tonusu. 

Posjetite i vi Fitnes klub Tonus i uvjerite se u bogat fitnes i kardio program i pridružite se u vježbama sa ovdašnjim šampionima. Pogledajte i izdvojite pojedine vježbe vrhunskih atleta koje ovdje treniraju, a koje možete da uvrstite u svoj fitnes program. Pomoću njih možda nećete biti brzi i vješti kao što su ONI, ali ćete imati izvajano tijelo i sjajnu kondiciju.

Svoje povjerenje Tonusu su ukazali Mijat Gaćinović, Gojko Cimirot, Milina Mišeljić, Dejan Popović, Marina Anđelić, Vanja SpaićMiloš Aćimović, kao i Monika Beluči, Rade Savić, Vlado Mandić, Seka Aleksić i mnogi drugi... 

Facebook stranica TONUS TREBINJE

PR